One-man-band Daniel Norgren naar Hedon

Zwolle – Met het nieuwe album Alabursy in zicht komt de Zweedse Singer-Songwriter Daniel Norgren op 4 mei terug naar Zwolle voor een optreden in Hedon. In 2012 was hij al eens te aanschouwen in Zwolle als support van The Tallest Man On Earth en later tijdens het Let’s Get Lost Festival, waar hij opviel dankzij zijn ruwe soulvolle stem. In zijn eentje zet hij een overweldigende atmosfeer neer van vooroorlogse blues en gospel met een toevoeging van de vroegere garagerock.

Sinds het debuutalbum Kerosene Dreams (2006) heeft Daniel Norgren alweer vier albums, een EP en diverse succesvolle tours op zijn naam staan. Daarnaast mocht Daniel Norgren mee als voorprogramma van The Tallest Man On Earth touren door Europa en speelde hij op grote festivals Into The Great Wide Open, Roskilde en Le Guess Who?. Op zijn nieuwe album getiteld Alabursy zoekt hij een nieuw obscuur pad. DANIEL NORGREN

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Maandag 4 mei
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 15,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)