“Schellinkje” terug bij Odeon De Spiegel theaters

Odeon De Spiegel theaters begint dit seizoen weer met de verkoop van de “engelenbak” ofwel het “schellinkje”. Het gaat hier om de allerhoogste rij van het derde balkon. De kaarten worden pas verkocht op de dag van de voorstelling en hebben de vaste prijs van €7,50. Deze plaatsen worden pas vrijgegeven wanneer alle plaatsen in de zaal zijn uitverkocht.

Zo kan het theater de echte fans tóch nog een kaartje bieden. Weliswaar zonder garantie op goed zicht, en minder geschikt voor mensen met hoogtevrees maar altijd fantastisch geluid. Maar je bent er in ieder geval bij! Goed nieuws dus voor diehard fans die achter het net gevist hebben bij voorstellingen van Herman Finkers, Bert Visser of Najib Amhali. En voor mensen met een kleine beurs ook goed nieuws: de vaak kostbare musicals als Fame zijn ineens binnen handbereik: € 7.50 is immers een symbolisch bedrag!

De internetsite www.odeondespiegel.nl geeft aan wanneer er een voorstelling is uitverkocht maar er nog wél “schellinkjes” te krijgen zijn. Hiermee wil het theater de bezoekers wijzen op de mogelijkheid die wordt geboden om last-minute nog een kaartje te veroveren.

 

Artikel delen:

Reageer