1000ste student Handel, Mode & Beauty van Deltion

Het cluster Handel, Mode & Beauty van het Deltion College heeft iets opmerkelijks te vieren: de grens van 1000 studenten is gepasseerd. Hein Ras uit Urk, ingeschreven als duizendste student, is op 8 oktober in het zonnetje gezet. Hein volgt de opleiding BBL-Handel en ontving uit handen van clusterdirecteur Tom Lucassen een i-pod. De hele klas werd getrakteerd op taart.

“Deze mijlpaal konden we niet aan ons voorbij laten gaan,” vertelt Tom. “Deltion heeft ongeveer 16.000 studenten, verdeeld over elf clusters. De laatste vijf jaren groeit het cluster Handel, Mode & Beauty ieder jaar met 12 à 13%. Dit jaar telt het cluster voor het eerst meer dan duizend studenten. Dat is echt heel mooi.” De groei van studenten is voornamelijk terug te zien bij de opleidingen van Beauty, Body & Care en BBL-Handel. “We merken dat de scholingsvraag vooral op het vlak van personeelsbeleid, leidinggeven en commercieel beleid ligt,” aldus dhr. Lucassen.

Voor Hein is dit een onverwachte verrassing. Hij vertelt: “Ik had het totaal niet verwacht. Ik heb mijn niveau 2 opleiding op een andere school gedaan en hier probeer ik de diploma’s Filiaalbeheerder en Ondernemer-/Manager te halen. Ik vind het erg leuk dat ik de 1000ste student ben. Ik ben ook erg blij met de i-pod. Die had ik nog niet!” Eén dag in de week gaat Hein naar Deltion. “Hier kan ik mijn eigen programma doorlopen en dat bevalt me prima.”

Artikel delen:

Reageer