Fons Dellen schrijft Echte Vrienden

Zwolle – Fons Dellen, bekend als radiopresentator, schrijver en voor muziekliefhebbers wellicht bekend van de Zwolse punkband Schmucks 44, heeft zijn wilde jaren beschreven in een roman. Onlangs verschenen is zijn debuutroman Echte Vrienden. Ter gelegenheid van dit debuut komt Fons Dellen zijn roman presenteren bij Waanders In de Broeren.

image003.jpg 

Onder het motto van De wilde wereld van Tom Derckx omlijst Fons Dellen het verschijnen van zijn debuutroman Echte Vrienden met een reeks lezingen. Gewapend met een beamer, pick-up en een doos vol grammofoonplaten, vertelt Dellen verhalen en anekdotes uit het leven van de hoofdpersoon van zijn boek: de licht ontvlambare ex-radiopresentator en punkzanger Tom Derckx.

Herinneringen en wetenswaardigheden op het snijvlak van fictie en werkelijkheid passeren de revue, afgewisseld met lawaai, spanning en sentiment uit ruim tweeduizend jaar rock-‘n-rol. Van Tom Derckx’ eerste singletje tot en met zijn ontmoetingen met Keith Richard en de Ramones. Van een beduimelde gevangenisbrief uit Duitsland tot een broodtrommeltje met vijfentachtigduizend euro. Van Walk a mile in my shoes tot de Zwolse punkband Schmucks 44.
Bezoekers aan de presentatie van Fons Dellen zullen meegenomen worden naar een stuk muziekgeschiedenis, lezingen uit de roman Echte Vrienden en worden getrakteerd op een stevig minioptreden! Uiteraard is het ook mogelijk de roman te kopen en te laten signeren door auteur Fons Dellen. De toegang is vrij en Waanders In de Broeren heet iedereen vanaf 19.00 welkom in de Brasserie.
Waanders In de Broeren
Woensdag 29 april aanvang 19.30 uur
Vrije entree
Meer informatie over deze en andere activiteiten bij Waanders In de Broeren is te vinden op www.waandersindebroeren.nl.
Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.