Zwolle app moet binnenstad boost geven

Zwolle – Binnensteden hebben het moeilijk. De ondernemersvereniging Citycentrum Zwolle pakt diverse zaken op die de Zwolse binnenstad nog aantrekkelijker maken voor de bezoekers en inwoners. Ruim een jaar geleden is er door Citycentrum de stap gezet om gratis WiFi in de binnenstad van Zwolle te introduceren. Samen met de partners, Jongeren, Horeca, Cultuur, Gemeente, KvK en Zwolle marketing is dit inmiddels gerealiseerd. Gezien alle ontwikkelingen in het dataverkeer zorgen de binnenstad ondernemers deze maanden samen met Ziggo/Zoranet voor een flinke upgrade, zodat er een stabiel WiFi-netwerk komt. Maar dat is niet alles. Onlangs heeft Citycentrum het initiatief genomen om een Zwolle app te bouwen, die inzicht geeft wat er allemaal te doe is in onze binnenstad maar ook om Zwolle heen.

Citycentrum: "Wellicht sluiten we aan bij een bestaande app. Wij zijn van mening dat we elke bezoeker van onze binnenstad op de hoogte moeten brengen wat er allemaal te doen is in Zwolle en de omgeving. Dit kan zijn koopzondagen, festivals, fietsroutes, mooie plekjes tot wat is er te doen, te zien en te shoppen en proeven in onze mooie binnenstad. Ook biedt dit platform mogelijkheden voor ondernemers. Naast deze informatieve kant gaat de app nog verder. We werken samen met MyOrder, deze partij zorgt al in diverse steden voor een innovatieve betaalstructuur voor het afrekenen van een biertje op het terras, een bioscoopkaartje op afstand, je parkeerkosten en nog veel meer."

"Daarnaast wordt er deze maand door deze partij een retail concept gelanceerd waardoor de winkelier zijn klanten, en de bezoekers, nog beter kan faciliteren. Deze opties en nog meer gaan wij naast de informatieve kant toevoegen in de Zwolle app. Op dit moment zijn we samen met MyOrder en Zwolle Marketing bezig om de app te bouwen en zsm te lanceren. Naar verwachting zal de app aan het begin van de zomer gereed zijn."

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.