Zwarte bekerfinalekaarten in omloop

Zwolle – PEC Zwolle roept supporters van beide clubs en andere voetballiefhebbers op om geen kaarten via Marktplaats of andere veilingsites op internet te kopen voor de bekerfinale. Deze entreebewijzen zijn niet geldig en je komt er op 3 mei De Kuip niet mee in.

De vouchers en reisbescheiden waarover onze supporters nu via de reguliere en officiële verkoopkanalen van en via de club beschikken, worden bij het instappen van de bus of bij het omwisselen op de nog aan te wijzen parkeerplaats nabij De Kuip gecontroleerd. Pas na controle vindt in de bus of op de parkeerplaats nabij de Kuip uitgifte van de daadwerkelijke en echte toegangskaarten plaats. Overdragen van vouchers of reisbescheiden in privésfeer als gevolg van onvoorziene omstandigheden is toegestaan. Waarbij de gegevens van de koper en de gegevens van degene aan wie de kaart wordt overgedragen dienen te worden gemaild aan het verkoopkanaal waar de voucher/reisbewijs is aangeschaft. In dit geval zijn dat de Supportersclub PEC Zwolle of Vervoersprojecten Nederland.

Websites die kaarten voor de bekerfinale aanbieden worden door zowel de twee clubs als de KNVB in de gaten gehouden. Ook worden de daar aangeboden tickets en vouchers geblokkeerd. PEC Zwolle adviseert supporters dan ook om geen kaarten voor de bekerfinale online aan te schaffen. 

Op tickets voor de KNVB bekerfinale zijn de KNVB standaardvoorwaarden van toepassing. Op grond van deze voorwaarden is het verboden tickets buiten de privésfeer om te verkopen of weg te geven. Degene die een ticket via de officiële weg heeft aangeschaft, maar vervolgens weer op de markt brengt, zal van de KNVB een stadionverbod krijgen voor de duur van achttien maanden en een geldboete van € 450,-.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Kortom, hoop gezeik ….. vroeger waren dat mooie tijden, nou de ene oplichterij na het andere….
    Ik hoop dat de supporters gaan genieten tijdens de wedstrijd en daarna want de knvb beker komt weer terug naar Zwolle!!!


    ⚠️ Meld

  2. Beetje dom wanneer je hier intrapt, er zijn namelijk nog helemaal geen kaarten beschikbaar. Die krijg je pas in de bus, een half uur voordat je Rotterdam bereikt.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.