Ultimate Eagles treden op in Zwolle

Zwolle – Vijf nummer 1 singles, zes Grammy Awards, zes nummer 1 albums en twee albums in de top 20 van best verkochte albums in de Verenigde Staten maken van Eagles een van de grootste bands allertijden. Donderdag 7 mei speelt tributeband Ultimate Eagles favorieten als Hotel California, Take It Easy en One Of These Nights in poppodium Hedon. Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website, Plato en aan de avondkassa van Hedon.

 

ultimate_eagles_pic.jpg 

 

Ultimate Eagles is niet zomaar een tributeband. Toegewijd als ze zijn brengen de mannen nummers uit de gehele muzikale carrière van hun helden. Geen rare pruiken op het podium, Ultimate Eagles gaat voor het haarfijn uitvoeren van het repertoire van The Eagles. Met enkel doorgewinterde muzikanten in de bezetting, deze mannen hebben al opgetreden met grote acts als Joe Cocker, Paul Young, Bonnie Tyler, Tom Jones en zelfs Queen, is het alsof je Don Henley en kornuiten zelf bezig hoort. ’I thought I was listening to the real thing’ aldus Chris Evans van BBC Radio 2 (The One Show).

ULTIMATE EAGLES

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 07 mei
Open                          : 20:00 uur 

Aanvang                     : 21:00 uur

Entree                         : € 23,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nlen bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Eagles in Zwolle kan toch echt niet. Dat is als vloeken in de kerk.
    Ik stel voor dat de SP vragen gaat stellen in de kamer. Ik EIS een parlementaire enquête!!


    ⚠️ Meld

  2. Met Queen gespeeld??? Ik ben een die-hard Queen fan sinds 1983, ken de band van binnen en van buiten, longtime fanclub member, en ik heb even gecheckt op hun website, maar nog NOOIT van deze mensen gehoord…. samengespeeld met Queen? Ik vraag het mij sterk af…


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.