Het weer: verspreid enkele buien

Zwolle – Zaterdagochtend trekt een regenstoring over onze regio en gaat richting onze oosterburen, ook in de middag vallen er enkele buien. De bewolking overheerst en daardoor is er weinig kans op zon. Er staat een veelal matige wind uit zuidwestelijke richting, het wordt circa 15 graden.

24-04-2015_weerfoto_koggelaan.jpg

Koggelaan 

Zondag houden we het niet droog, vanuit het noorden komen er enkele buien onze kant op en verspreid over de dag vallen er enkele buien. Aan het einde van de middag is er een kleine kans dat de zon er nog even bijkomt. De wind komt uit het noordwesten en is matig van kracht, kracht 3 á 4. De maxima komen overdag uit tussen 10 en 14 graden. Maandag blijft de bewolking aanhouden en vallen er enkele buien, op sommige momenten kan de zon er even bijkomen. Er staat een matige tot krachtige wind uit noordwestelijke richting en het wordt een graad of 10.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. het begon zo mooi van de week

  koggelaan, je zult daar maar een huis hebben gekocht en hele hordes studenten lopen langs je huis.


  ⚠️ Meld

 2. Zie me nog zo fietsen naar de MEAO dependance aan de Reysigerweg tussen de weilanden….Zwolle is wel een stad geworden ondertussen. Hanzeland lekker stuk verstedelijking. Niet mijn woongebied maar wel fraai!


  ⚠️ Meld

 3. Wel een dingetje hoor. Die kantoorgebouwen aan de rechterkant van de foto bederven ernstig het uitzicht op de binnenstad.
  Pluspuntje is een goed uitzicht op de jaarlijkse start van het Zwolse loopje.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.