Koningspaar bezoekt Lang Leve De Club

Zwolle – Het evenement LANG LEVE DE CLUB op het manifestatieterrein in Park de Wezenlanden werd zaterdagmidag bezocht door Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. De honderden aanwezigen probeerden een glimp op te vangen van het Koningspaar toen deze langs een vastgestelde route door het publiek liepen.

majesteiten-103.jpg

Het Koningspaar werd bij aankomst ontvangen door Burgemeester Henk Jan Meijer, waarna een symposium over de toekomst van de vereniging bezocht werd en het paar een wandeling maakte over het festivalterrein. Op verschillende podia vonden optredens plaats van o.a. Izaline Calister, zangeres en lid van het Nationaal Comité, de Pauwergirls, Het Twents Jeugd Symfonie Orkest, Jeugdorkest De Vuurvogel en Gospelkoor Testimony en het Orkest van de Luchtmacht. Als afsluiter konden bezoekers genieten van een optreden van VanVelzen. LANG LEVE DE CLUB is een nationaal evenement in het kader van 200 jaar Koninkrijk waar het recht gevierd wordt op vrijheid van vereniging en vergadering.

majesteiten-183.jpg

majesteiten-387.jpg

majesteiten-659.jpg 

Meer foto’s via lees verder… 

majesteiten-303.jpg
 
majesteiten-287.jpg
 
 hve-20150425-0150.jpg
 
majesteiten-16.jpg
 
majesteiten-26.jpg
 
majesteiten-36.jpg
 
majesteiten-80.jpg
 
majesteiten-353.jpg
 
majesteiten-419.jpg
 
majesteiten-514.jpg
 
majesteiten-532.jpg
 
majesteiten-538.jpg
 
majesteiten-565.jpg
 
majesteiten-584.jpg
 
majesteiten-627.jpg
 
majesteiten-642.jpg
Artikel delen:
Reacties 27
 1. Vive la Republique!

  Laat dat geïmporteerd, monarchistisch clubje dat uit halve Duitsers en Argentijnen bestaat zo snel mogelijk verdwijnen!


  ⚠️ Meld

 2. Mooi bezoek van een hartelijk koningspaar, enthousiaste vrijwilligers die ondanks het slechte weer enthousiast bleven, heerlijke taart! en een prima optreden van Van Velzen!


  ⚠️ Meld

 3. Goh, helemaal niemand hier aan het klagen over de afwezigheid van onze publieke omroep RTV ZOo?? Oh nee, dat komt natuurlijk omdat we de hele dag live aanwezig waren….;)
  En nee Hans, dát is geen 1 april grap ;D
  Maar serieus, leuk om gezamenlijk als Zwolse pers dit soort feestdagen te kunnen verslaan, met ieder zijn eigen invalshoek.
  Hoop jullie nog veel vaker tegen te komen in onze geweldige stad..  ⚠️ Meld

 4. Bedoel er niks verkeerds mee..maar zijn altijd dezelfde
  bij zoiets…wil ook weleens wat anders zien…
  en Het Chagrijn??? Als er iemand nooit chagrijnig is
  ben ik het wel Dame!


  ⚠️ Meld

 5. Ben er niet live bij geweest, wel op televisie gezien. Zag er gezellig uit. En de mensen om wie het draaide de vrijwilligers hebben volgens mij erg naar hun zin gehad.


  ⚠️ Meld

 6. Wie de schoen past, trekke hem aan, Annetjuh. Maar een denigrerende tekst over een tuinkabouter (wie?) komt op mij anderzins niet over als een opmerking van een vrolijk iemand die een ander zijn feestje gunt. Je had er ook bij kunnen zijn overigens. Eens met bron, dat de vrijwilligers die het middelpunt vormden het naar hun zin leken te hebben.


  ⚠️ Meld

 7. Lekker handig Zoo, jullie hebben een paar kijkers en luisteraars, maar als je niet aankondigt dat je er live bij bent dan is elke actie bij voorbaat een flop. Tenzij je blijft dromen natuurlijk 😉


  ⚠️ Meld

 8. :D:D:D:D:D Hans, je liep vanmiddag zo hard langs me heen dat ik dacht, die moet ik dan maar even groeten op Weblog ;D @arno, we hebben het echt wel aangekondigd hoor, maar stom genoeg niet hier….
  :P:P Zal ik volgende keer even aan denken, dank je voor de goede tip??????


  ⚠️ Meld

 9. Wat een gezeur zeg! Koningshuis hoort bij onze cultuur en historie. Die wordt al genoeg aangetast, dus laten we trots zijn dat we dit nog hebben.


  ⚠️ Meld

 10. Geweldig georganiseerd, hele leuke middag gehad!
  En dat het niet zo druk leek, kwam naar mijn mening door de uitgestrektheid van het terrein en het feit dat het een “gewone” zaterdag is met bv. veel sportwedstrijden waar de vrijwilligers noet gemist kunnen worden.
  Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle en andere organisaties top geregeld!


  ⚠️ Meld

 11. Geweldig georganiseerd, hele leuke middag gehad!
  En dat het niet zo druk leek, kwam naar mijn mening door de uitgestrektheid van het terrein en het feit dat het een “gewone” zaterdag is met bv. veel sportwedstrijden waar de vrijwilligers noet gemist kunnen worden.
  Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle en andere organisaties top geregeld!


  ⚠️ Meld

 12. jeetje zit ik hier in jarkarta even op weblog te kijken , en jaa hoor we zijn weer aan het zeuren , ik blijf nog maar eventjes hier , weg van die zeurpieten , schaam je


  ⚠️ Meld

 13. Trots op het bezoek van het koninklijk paar! En op alle vrijwilligers!

  Trouwens: dapper dat mensen van achter hun beeldschermpje altijd alles durven af te zeiken zeg….jullie zullen wel trots zijn op jezelf, Remco, …, Filosoof, Annetjuh en alle andere zuurpruimen 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.