Toiletbezoek voor project “One Love”

Zwolle – Aanstaande zondag en maandag is het zover. Koningsnacht en Koningsdag staan voor de deur. Ook dit jaar beloofd het een grandioos feest te worden in de Overijsselse hoofdstad Zwolle!

oneloveproject.jpg

De Zwolse Sonny Muilman (24) zet zich dit jaar tijdens Koningsnacht en Konings dag in, voor het Oegandese project: "One Love". Dit doet hij geheel vrijwillig samen met een aantal anderen, door de wc’s te onderhouden bij cafe/restaurant de Belgische Keizer op de Melkmarkt in het centrum van Zwolle. Mensen betalen hier gedurende Koningsnacht en Koningsdag € 0,50 cent om het toilet te gebruiken en al het opgehaalde geld, zal rechtstreeks naar het goede doel in Oeganda gaan!

Het One Love Poject, opgestart in 2013 in de grootste sloppenwijk van de Oegandese hoofdstad Kampala, zet zich in voor straatjongeren met een uitzichtloze toekomst. Door het aanbieden van cursussen op het gebied van o.a.: kunst en handwerk (art & craft), koken en de Engelse taal, kunnen de jongeren in de sloppenwijk zich ontwikkelen en krijgen ze de kans om zo weer een bestaan op te bouwen. De jongeren maken diverse producten, waaronder: diverse sieraden, Afrikaanse bamboe vazen, slippers, petten en mutsen. Deze producten worden hier in Nederland verkocht, door de Nederlandse stichting: “One Love Youth Development Project”.

Voor meer informatie over het Oegandese project en de producten die ze maken en verkopen, gaat u naar: www.oneloveproject.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Is dat de mensen in de Belgische Keizer vooraf bekend? Als ik daar zou zitten en ik zou weten dat het geld daarheen gaat, zou ik toch een stoelgang meer maken. Als dat lukt tenminste. 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.