Bieb organiseert bijzondere schilderworkshop

Donderdagavond 18 oktober organiseert Bibliotheek Zwolle een schilderworkshop, waarin de geheime creativiteit voorop staat. De workshop staat onder leiding van de kunstenares Juul Klemann.

In de twee uur durende schilderworkshop wordt met acrylverf op doek gewerkt.  Het doel is om wensen en verlangens van een vrouw vorm en kleur te geven. Om het creatieve proces op gang te brengen worden muziek, tekst en visualisaties gebruikt. Een ontspannen manier van “bewust worden”.

Juul Klemann

Juul Klemann is werkzaam als activiteitencoördinator bij openbare basisschool De Schatkamer in Zwolle. Daarnaast is zij mede-eigenaar van het creatieve organisatiebureau “Suus en Juul”. Dit bureau organiseert creatieve workshops voor kleine en grote groepen bijvoorbeeld in het kader van teambuilding of uitstapje. Centraal in de workshops staan het beeldend maken van plezier, frustratie, geluk en problemen; kortom alles wat menselijk en wenselijk is.

Beperkt aantal kaarten

De schilderworkshop start donderdag 18 oktober om 20.00 uur in de Koffiekamer van de centrale bibliotheek (Diezerstraat 80) en duurt tot ca. 22.00 uur. Deelname aan de workshop kost € 22,50 (incl. materialen en koffie/thee). Voor de workshop zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Reserveren kan (telefonisch) bij de receptie van de centrale bibliotheek. Opgave is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 16 oktober.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Hallo Juul,
  vanuit een ver verleden een groet van mij.
  Nooit zal ik de teambuilding met Kippers vergeten.
  Heb nog altijd fijne herrinneringen aan je en de gesprekken die we hadden.
  Was ooit op de opening van je nieuwe bedrijf en vroeg me af hoe het je vergaat.
  Groetjes
  Cathy du Bois
  Hillegom  Maak melding

Reageer