Minderjarige zonder rijbewijs aangehouden

Zwolle – De politie heeft op zondag 26 april rond 04.10 uur een 17-jarige jongen uit Zwolle aangehouden voor het rijden onder invloed.

De jongen reed met een flinke snelheid over de Melkmarkt in Zwolle en ging met zijn scooter voor de ogen van politie-agenten op het natte wegdek onderuit. De jongen kon zonder kleerscheuren opstaan. Onderzoek wees uit dat hij gedronken had (700 ugl) en geen rijbewijs had. De jongen kreeg proces-verbaal.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. 17 jaar en tien over vier bezopen over straat, “nije tieden” zullen we maar zeggen.
  Vroeger kreeg ik gewoon een knal voor mijn harses van m’n pa. Tegenwoordig mag de overheid het oplossen want de prinsjes en prinsesjes doen nooit iets fout.

 2. ik doe normaal, tegenwoordig moet alles kunnen, de straffen zijn zo dat het ze niets meer doet de volgende keer gaan ze gewoon weer met veel te veel drank op achter een stuur zitten, trouwens met 17 mag je nog geen alcohol drinken dus in dit geval ook de ouders aan pakken. >:(>:(>:(

 3. donme actie van deze 17 jarige maar later wel een mooi jackass verhaal waar hij vast de rest van zijn leven door zijn vrienden aan herinnert zal worden.

 4. Tegenwoordig moet alles kunnen? Sinds de jaren 70 roepen allerlei mensen dat in hun onnozele verontwaardiging over iets relatiefs onbenulligs. Ik vind dat Nederland de zaken netjes op orde heeft (helemaal als je dat vergelijkt met het buitenland) en natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel. Op gebied van verkeer en veiligheid loopt Nederland in de voorste gelederen. Deze knaap krijgt een proces verbaal. Zo hoort ‘t. Als hij het weer doet, dan wordt dat opnieuw bekeken. Daar hebben we wetten voor.

  En laat ik het maar voor zijn: hij had wel iemand dood kunnen rijden…? Als we bestraft worden op basis van wat in het ergste geval had kunnen gebeuren, dan bewoog de omvang van onze nationale gedetineerden-populatie óók in de voorste gelederen.

 5. Heb het zien gebeuren, Het was zeker geen ”flinke” snelheid deze jongen wou wegrijden en gleed op zn zij, Maar zeker niet slim zonder rijbewijs en met drank op, hopelijk is het een wijze les

 6. Het was zeker geen ”flinke” snelheid deze jongen wou wegrijden en gleed op zn zij,

  Gebeurd meer mensen als ze bezopen zijn. 😉

Reageer