Jeugd vermaakt zich goed bij Kingdance

Zwolle – Duizenden danceliefhebbers waren tijdens Koningsnacht en op Koningsdag bij het muziekevenement Kingdance te vinden. Aan de Rieteweg bij de Zwolse IJsselhallen genoot vooral de jeugd van de dance muziek.

kingdance-11.jpg 

De jongeren keken hun ogen uit bij aankomst op het tijdelijke festivalterrein. Een party bij een paleis?? Paleis Soestdijk was speciaal voor Kingdance herbouwd op het parkeerterrein van de IJsselhallen. Dit prachtige paleis was vanaf 1937 de residentie van prinses en later koningin Juliana en prins Bernhard. Met de komst van dit paleis gooide Kingdance wederom hoge ogen. Kingdance Zwolle is met 20.000 danceliefhebbers één van de grootste outdoor festivals tijdens koningsnacht en koningsdag van Nederland. Het festival was toegankelijk voor alle leeftijden. Verdeeld over twee area’s waren hier de beste house- en hardstyle artiesten van het moment te bewonderen en te beluisteren.

 kingdance-4.jpg

kingdance-21.jpg

kingdance-15.jpg  

Via Lees verder meer foto’s… 

kingdance-1.jpg
 
kingdance-2.jpg 
 
kingdance-3.jpg
 
kingdance-5.jpg 
 
kingdance-7.jpg
 
kingdance-6.jpg 
 
kingdance-8.jpg
 
kingdance-9.jpg 
 
kingdance-10.jpg
 
kingdance-12.jpg 
 
kingdance-13.jpg
 
kingdance-14.jpg
 
kingdance-17.jpg
 
kingdance-18.jpg
 
kingdance-19.jpg
 
kingdance-20.jpg
 
kingdance-16.jpg 
 
 
Artikel delen:
Reacties 38
 1. Hier in Zwolle-Zuid dreunen we al twee avonden weg , is DB al gecheckt? Volgens mij wordt er alleen maar geschreeuwd !!:'(
  Moeten dit allemaal maar gewoon gaan vinden?


  ⚠️ Meld

 2. Ik woon ook in Zwolle Zuid in een oude boerderij. Hoor het een beetje. Maar al zou ik het hard horen; lekker boeien. Slaap er niet minder om. Dat gezeur altijd om het geluid.. ga dan lekker op Texel wonen.


  ⚠️ Meld

 3. @bron Wanneer iemand hier last van heeft wie ben jij dan om te zeggen dat je niet mag klagen. Ik woon ook in Zuid en heb er nu ook last van. Het geluid komt boven mijn tv uit. Het is jammer dat er geen rekening wordt gevonden mn et mensen die morgen weer vroeg op moeten.


  ⚠️ Meld

 4. Ach ik moet morgen ook om 7u weer oude mensen helpen, nooit jong geweest? Hier in zwolle zuid kan ik het idd horen maar heel zacht. Ook hiervoor woon je in een stad. Anders moet je idd ergens buiten af waar geen *** te doen is gaan wonen. Heb je ook nergens last van. Wat een gezeur.

  Ik ga nu heeeeelijk slapen, met het geluid van LOL maken de mensen Op de achtergrond.


  ⚠️ Meld

 5. @figuut1987 jij gaat altijd braaf voor 12 u naar bed dan?
  Gun anderen ook eens wat joh. Staan 20.000 man te feesten en een paar mensen doen moeilijk omdat ze hun tv niet kunnen verstaan. In Brabant zitten jong en oud lekker mee te genieten als er een dance feest in hun dorp is. Lekker met een vuurkorf buiten met zn allen. Maar hier in Zwolle denkt iedereen aan zichzelf om het te vergallen voor de rest. Dit brengt Zwolle op de kaart en daar wordt iedereen weer beter van. En nog iets.. als er een hardloop wedstrijd of een wielerronde bezig is en wegen worden een paar uur afgezet hoor je er niemand over en is het allemaal prima! lekker 3 uur lang je huis niet uit komen voor een paar hardlopers. Dat is niet erg, maar een beetje muziek en mensen beginnen te klagen. bah


  ⚠️ Meld

 6. Daar gaan we weer. Klagen ovet geluid. Het is die 4-man-en-een-paardekop aan de Wythmnerplas al aardig gelukt om de status van Zwolle als festivalstad de grond in te boren. Accepteer het toch eens dat grote groepen mensen feesten. Klaag niet over morgen, en slecht slapen en morgen moeten werken. Wees blij dat je werk hebt. Kun je ook wel een hotelletje huren op Vlieland, waar het gegarandeerd stil is. En denk daar dan nog eens werkzoekenden terug.


  ⚠️ Meld

 7. @Patrick Ik vind het ook belachelijk dat wegen worden afgesloten voor een wedstrijd. Maarja we mogen niet klagen hier over omdat we in een ahum een stad wonen.

  @wim152 Het kan niet zo zijn dat ik mijn huis hoef te ontvluchten voor het lawaai van een festival.


  ⚠️ Meld

 8. ;););)

  en slecht slapen en morgen moeten werken. Wees blij dat je werk hebt.

  Dit is wel een hele bijzondere uitleg om niet over het lawaai te mogen klagen. ” Wees blij dat je morgen vermoeid naar je werk kunt” Werklozen moeten morgen verplicht vermoeid in bed blijven liggen. Ik ga deze opschrijven, bedankt! ;);):)


  ⚠️ Meld

 9. kan die vent nu is n keer zijn schreeuwbek dichthouden n poosje !!! Schreeuwt al 2 dagen ….dacht dat er muziek kwam. SCHREEULELIJK !


  ⚠️ Meld

 10. @Kees:

  Ach ik moet morgen ook om 7u weer oude mensen helpen

  Beetje respect voor de mensen waar je mee werkt kan geen kwaad.
  Zo komt het althans niet over.


  ⚠️ Meld

 11. De muziek is goed te horen in zuid. Maar kan die dj a.u.b. zijn schreeuwerd dichthouden. Daar heb ik het meeste last van. De muziek gast nog wel.


  ⚠️ Meld

 12. @jo, een dj draait plaatjes en een mc praat/schreeuwt de boel aan elkaar.

  Ontopic: dat eeuwige gezeur over het geluid. Ik word er kots misselijk van. Nu heeft zuid de ‘overlast’ en 5 mei misschien stadshagen weer. Lekker laten zijn, ieder zijn feestje. Doppen in en slapen als het je niet zint.


  ⚠️ Meld

 13. O, God. Al die brave en puriteinse modelburgers die hun kleurloos en troosteloos bestaan opvullen door een ziekelijke, obsessieve drang naar klagen te koesteren laten zich weer eens horen wanneer het volumeknop iets te hard staat. Wat moet het leven toch een ramp zijn voor al die brave borsten die in al hun egoïsme en kleinzerigheid het hedonistisch volk geen licht meer in het ogen gunnen. Al die grijze muizen die een bekrompen, benepen en kleinburgerlijk leven erop na houden dat zich kenmerkt door een vast levenspatroon en conformistisch degelijkheid. Van het soort mensen waar geluk het leven allang ontsprongen is die zwartgalligheid nu projecteren op een jeugdig en onbevangen massa.  ⚠️ Meld

 14. Zei toch dat het verder wel meeviel. Dus prima mee te leven. Alleen dat schreeuwen is niet om aan te horen. Net of er constant ruzie in de straat was… Het is nu eenmaal zo dat als je zelf op een feestje staat je het lawaai niet uitmaakt, maar als je in je bed ligt het graag rustig zou willen. Het is maar net waar je bent. Net als dat je in de auto moppert op fietsers zonder licht, terwijl je dat op de fiets ook anders ziet.


  ⚠️ Meld

 15. Waarom zijn mensen zo lastig voor elkaar?
  Hoezo last van geluid?
  Ga op een onbewoond eiland wonen dan, dan heeft men geen last meer van jouw gezeur.
  De wereld hangt niet af van jou alleen nml. Je bent geen Remi, alleen op de wereld.
  Laat mensen leven en genieten.
  En zeurpruim wat minder, dan gaat het in jouw leven vast wat beter.
  En anders stap op die boot en vertrek.
  Zo de wind waait zo klinkt de muziek, ene keer zuid, andere keer noord, nou én, wie ben jij eigenlijk? Dankzij zuurpruimen gaat de stad kapot aan allerlei dat niet had mogen zijn.
  Het is geen eens een stad te noemen, zondags alles dicht, goed voor de economie hoor!
  Vooral geen muziek voor de mensen die muziek haten en mensen die daar wel van houden.
  Vreselijk gewoon, wie geeft hen dat recht, om vreugde voor anderen stuk te maken?
  Niet…! Toch?  ⚠️ Meld

 16. Leuk dat er iets te doen is voor de jeugd. “Artiesten” zijn van bedenkelijk niveau en die MC mag van mij een stembandaandoening krijgen, maar Koningsdag mag best iets feestelijks hebben.


  ⚠️ Meld

 17. Hou zelf zeker van een feestje! Koningsnacht geweest en was super gezellig… Dus dat zuurpruimen valt wel mee hoor! Vanochtend al fluitend weer boodschappen gedaan en genoten van het zonnetje!


  ⚠️ Meld

 18. Ik ben een wat oudere persoon en vind het altijd zo,n gezeur over het geluid .Laat ze genieten dat heb ik vroeger ook gedaan met een boel herrie erbij .Mensen die er last van hebben kunnen oordopjes aanschaffen


  ⚠️ Meld

 19. O was dát het. Ik dacht dat het geluid uit de stad kwam. Ik woon op 100 meter afstand van de IJsselhallen, maar wel aan de andere kant ervan. Hoorde alleen die dreunende bassen. Maar mijn huis is redelijk aardbeving bestendig, dus geen last.
  Mooi feestje zo te zien.


  ⚠️ Meld

 20. In Assendorp kon je het horen, gelukkig ben ik een persoon die niet snel overlast ervaart van dit soort zaken, scheelt een hoop:) Fit op het werk nu dus:) Leuk ook om te zien dat er zoveel mensen van genoten hebben..

  Althof weet het wel weer goed te overdrijven met zijn 20.000 bezoekers……


  ⚠️ Meld

 21. Het geklaag over het geluidsnoveau van de festivals in Zwolle begin ik hilarisch en lachwekkend te vinden, vooral de “argumenten” van de zeurpieten vind ik kostelijk om te lezen. En dat voor 15 festivaldagen per jaar. Luxe-problemen van een veel te rijk land.


  ⚠️ Meld

 22. Ik woon zo’n 250mtr vanaf de ijsselhal, en ja op mijn slaapkamer is het net of ik er zelf bij ben.. echter wat maakt het uit, laat ze plezier hebben.. geen probleem toch? het is toch niet iedere dag? wat ik wel irritant vond is dat er een gast de hele tijd doorheen zat te bleren! man hou je mond ’s en laat de “muziek”z’n werk doen! maar dat had ik denk ik ook gehad als ik zelf op het terrein stond.


  ⚠️ Meld

 23. Kortom..een beetje last van DJ..maar een prachtig
  feest voor onze jeugd..
  laat ze toch lekker los gaan..er is voor de jongeren
  in Zwolle ook zeer weinig te doen..dus als er eens
  een mooi feest is..gun ik ze dat van harte:D


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.