Zwolse huiskamer artiest Aart maakt wereldreis

Zwolle – Internationale solo muzikant en Zwollenaar Aart gaat tijdens zijn drie jaar durende muzikale wereldreis gratis optreden in huiskamers. Hij reist tijdens zijn ‘Wereld Huiskamerconcert Tour’ terug naar en door alle landen waar hij heeft gewoond: Nederland, Engeland, Frankrijk, Australië en Chili. Tijdens Aart’s ‘Wereld Huiskamerconcert Tour’ kan iedereen hem boeken voor een gratis optreden in zijn huiskamer. 

 

aart.jpg 

 

Als vertrekpunt neemt hij de huiskamers van Nederland, waar hij sinds 13 jaar woont en optreedt. Tijdens zijn tour van april 2015 tot en met 2017 zal hij live eigen nummers van zijn eerste twee CD’s, afgewisseld met enkele Beatles covers, in huiskamers spelen. De belevenissen in de huiskamers gebruikt Aart voor het creëren van nummers voor zijn derde CD. Na Nederland speelt hij in 2015 en 2016 in de landen waar hij daarvoor gewoond heeft, namelijk Engeland, Frankrijk en Australië. Zijn muzikale wereldreis eindigt tenslotte in 2017 in Chili, waar hij geboren is. Hij gaat tijdens zijn tour ook terug naar de plaatsen van zijn eerste buitenlandse optredens.

 

Global Soul

Aart’s huidige CD heet ‘Global Soul’ en verwijst zowel naar zijn vele reizen als ook zijn wens om met muziek harten te openen en mensen te verbinden. "Mijn muziek wil ik met iedereen delen, het enige wat ik vraag is dat je vrienden of familie uitnodigt en dat ik iets te eten en drinken van je mag hebben”, geeft Aart aan. En zoals je dat bij een echte, reizende muzikant verwacht, ligt zijn gitaarkoffer open mocht je wat geld erin willen gooien.

 

Thuiskomen na ontworteld zijn

Als gevolg van de vele, vaak noodgedwongen verhuizingen die hij heeft meegemaakt, is Aart telkens ontworteld geraakt in zijn leven. Zijn ‘Wereld Huiskamerconcert Tour’ is voor hem een thuiskomen in veilige havens na zijn hele leven stuurloos rond gedreven te hebben. Aart wil door middel van zijn ‘HEARTcore songs’ en songteksten zich opnieuw verbinden met de landen en mensen waar zich thuis heeft gevoeld. "Zoals de Engelsen dat zeggen: ‘Home is where the heart is’. Ik hoop dat mijn muziek letterlijk en figuurlijk bij de luisteraars binnenkomt, ze in hun hart brengt en als een thuiskomen voelt. “Oh ja, by the way, ik speel niet hard, wel recht vanuit mijn hart", aldus Aart.

 

Opgeven voor gratis huiskamerconcert

Mensen kunnen zich opgeven voor een gratis huiskamerconcert via www.huiskamer-concerten.nl/opgavehuiskamerconcert

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.