PEC Zwolle waarschuwt tegen overlast vuurwerk

Zwolle – PEC Zwolle laat via haar website weten dat ongeoorloofd gebruik van vuurwerk rond de bekerfinale bestraft kan worden. Het aansteken of het in je bezit hebben van vuurwerk is ten strengste verboden op de openbare weg in Zwolle en Rotterdam. Hier wordt streng tegen opgetreden door de autoriteiten, met uiteindelijk vervelende gevolgen voor zowel de supporters als de club.

vuurwerk_bij_pec_zwolle.jpg 

In samenwerking met de gemeente Rotterdam, politie Rotterdam, de KNVB en met de Supportersclub (supportersafgevaardigden) afgesproken, dat alleen de supporters in de bussen, met nummers ‘1 t/m 45’, bij aankomst in Rotterdam, vanaf de parkeerplaats tot een duidelijk herkenbaar punt, de mogelijkheid hebben om in een georganiseerde corteo/tocht een fakkel af te steken. Veroorzaken van rookontwikkeling of knalvuurwerk, of een fakkel afsteken buiten deze zone, is niet toegestaan en leidt tot vervelende gevolgen voor de supporters en PEC Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Wat een feest gaat dit worden, bijna niemand heeft het nog over iets anders dan deze belangrijke en geweldige wedstrijd. Meer dan 20000 zwollenaren aanstaande zondag weer in de kuip. Kan niet wachten.

  2. En wat dacht men van alle seniore mannen die niet mee kunnen, om welke reden dan ook? Die zitten klem voor de buis en het tijdstip van de warme maaltijd moet aangepast worden. Maar ik wens een ieder veel plezier zondagmiddag vanaf 17.00 uur. Want voorpret is ook gezellig.

Reageer