Bordeaux Groen richting kampioenschap WRZV

Zwolle – Er was afgelopen week alleen een zaalvoetbalprogramma op de woensdagavond, omdat de maandagteams vrijaf hadden i.v.m. koningsdag. 

In de hoofdklasse is titelverdediger Bordeaux Groen dichtbij een nieuw kampioenschap. Het leuke en spannende duel tegen Krijtje FC werd gewonnen met 4-2. De spelers van Krijtje FC hadden veel moeite om door verdedigingsmuur van Bordeaux en een uitstekende keepende Lars Lammers te doorbreken. Veel schoten werd knap en in sommige gevallen met moeite onschadelijk gemaakt door uitblinkende keeper Lammers. Eerder op de avond wist het hoog geklasseerde Blazende Veiligheid met moeite Eco Groen te verslaan. Na een gelijk opgaande wedstrijd was het uiteindelijk toch Talha Özen wie het duel uiteindelijk met 8-4 op slot wist te draaien.

De Belgische Keizer 2 wist onder aanvoering van Michel Koster heel knap het sterke FC Hummel te verslaan. Na een 3-3 ruststand was het de Belgische Keizer wie uiteindelijk met een 6-3 zege aan de goede kant van de score bleven staan. Neptunes’12 wist is in de kelder van de hoofdklasse een knappe en belangrijke 5-4 zege te boeken tegen Poppe Advocatuur. De wedstrijd tussen YBC en Ittersum had een 5-0 uitslag in het voordeel van YBC.

In de 1e klasse B wist Torsades Trois Points onder leiding van Stefan Walen met 3-2 te winnen van Styrinth. Zwolle Zuid won heel knap met 5-4 van ZVV Pruts.

L&M Workwear krijgt de smaak te pakken als het gaat om een wedstrijd om te zetten in een overwinning. Deze keer waren de All Stars het “kindje van de rekening “ en werden uiteindelijk met een 8-2 nederlaag huiswaarts gestuurd. The Black Ties verloren van Le Gong met 2-9. Door deze winst blijft Le Gong in de race en in achtervolging op koploper AVC. Ramenblinderen.nl speelde tegen Campingteam 3 met 2-2 gelijk.

Voor meer informatie over uitslagen, standen, programma of evenementen kunt u onze website raadplegen www.wrzvzaalvoetbal.nl 

Woensdag 6 mei starten de zaalvoetbalwedstrijden zoals altijd om 18:30 uur. U bent van harte welkom en de toegang is vrij! 

Artikel delen: