Dries Jans reikt bij winst KNVB Beker uit

Zwolle – KNVB-bondsvoorzitter Michael van Praag en directeur betaald voetbal Bert van Oostveen krijgen bij de prijsuitreiking na afloop van de KNVB bekerfinale assistentie van een clubcoryfee van de winnende ploeg. Bij winst van PEC Zwolle overhandigt Dries Jans de beker aan het elftal uit Overijssel.

dries_jans.jpg 

Dries Jans (87) is een voormalig speler van de club. Hij kwam tot 1960 ruim tien seizoenen voor PEC Zwolle uit. Ook is hij een groot supporter van de club en uiteraard vader van de huidige trainer Ron Jans. Dries Jans: ,,Ik ben zeer vereerd de KNVB Beker uit te reiken bij een winstpartij van de Blauwvingers.” Voorzitter Adriaan Visser: ,,Wij als club zijn blij en trots dat Dries Jans deze eervolle taak op zich wil nemen. Dries Jans is bij uitstek de verbinding tussen het heden en verleden van PEC Zwolle.”

Artikel delen:
Reacties 16
  1. Bekerfinalisten strijden om bussen

    In het noorden van het land is voor zondag bijna geen touringcar meer te krijgen.

    Fans van FC Groningen en FC Zwolle hebben vrijwel alle beschikbare bussen geboekt, om fans in de gelegenheid te stellen hun clubs aan te moedigen bij de bekerfinale in de Rotterdamse Kuip. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

    De fans van FC Zwolle lijken de slag te hebben gewonnen om de meeste bussen.

Reageer