Bijeenkomst toekomst Stadshoeve in Stadshagen

Zwolle – Het bestuur van de stichting de Stadshoeve nodigt alle wijkbewoners van Stadshagen uit voor een presentatie over de uitkomsten van een in 2013 gehouden enquête in onze wijk. De afgelopen twee jaar hebben vrijwilligers uit de wijk de uitkomsten uit de enquête vertaald in tastbare projecten die zijn ondergebracht in het concept “de Stadshoeve”. 

De Stadshoeve wil een complete beleving zijn en het groene hart worden van Stadshagen. Een plek waar iedereen, van jong tot oud, elkaar gezellig kan ontmoeten en kinderen zich kunnen ontwikkelen. Dit door aanleg van belevenistuinen, een boerderij met dieren en een ontmoetings- en educatieruimte en een avontuurlijk speelgebied voor de kinderen. De vrijwilligers uit de werkgroepen: boerderij,  dieren, educatie en avontuurlijk spelen vertellen je graag op 13 mei waarvoor zij staan. Daarnaast zal onze architect uitleg geven over de ontwikkelde ontwerpen van de boerderij “de Stadshoeve”.

Nieuwsgierig geworden en wil je verder meedenken over hoe de Stadshoeve eruit komt te zien? We horen graag jouw mening!

Uitnodiging Wijkbijeenkomst
Wanneer:  woensdag 13 mei
Tijd:  19.30 – 21.30
Waar: Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Tja. De Stadshoeve… Ik geloof er al lang niet meer in! Feestje van een handvol mensen/stichtingen en niets te doen met het motto ” Van de wijk, voor de wijk!” . Heb mij lange tijd intensief ingezet voor dit project maar ben op zeer onbeschofte wijze aan de kant gezet. Wil er niets meer mee te maken hebben. Bah!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.