KWF Zwolle organiseert LadiesNight

Zwolle – De vrijwilligersafdeling Zwolle van KWF Kankerbestrijding organiseert LadiesNight Zwolle in samenwerking met twee Communicatiestudenten van Hogeschool Windesheim, Kim Velner en Renée Noordzij. De opbrengst hiervan gaat naar KWF Kankerbestrijding. LadiesNight Zwolle vindt plaats op dinsdagavond 9 juni aanstaande in De nieuwe Bierton aan de Schellerbergweg 27 te Zwolle vanaf 19:00 uur.

De insteek van LadiesNight Zwolle is om iets moois voor KWF te organiseren en om vooral Zwolse ondernemers daarbij te betrekken zodat het een echt Zwolse aangelegenheid wordt. Tijdens LadiesNight Zwolle kunnen bezoeksters zes verschillende workshops bijwonen in vier rondes verdeeld over de avond. Daarnaast zijn er circa 25 stands waar de Zwolse ondernemers hun producten aanbieden en is er een beautyhoek. Hier kunnen bezoeksters hun haar of nagels laten doen of een massage krijgen. Verder zal er ook voorafgaand aan LadiesNight Zwolle een tapasbuffet zijn vanaf 17:30 uur.

Kaarten bestellen
Om aanwezig te zijn tijdens LadiesNight Zwolle, kunnen bezoeksters zich aanmelden via de website www.ladiesnightzwolle.nl. Bezoeksters geven hier aan welke workshops zij willen volgen en of zij deel willen nemen aan het tapasbuffet. Ondernemers die zich willen aanmelden voor een stand kunnen dat via dezelfde website doen. Na aanmelding zal contact met hen opgenomen worden.

Studenten
Kim en Renée zijn tweedejaars studenten Communicatie aan Hogeschool Windesheim. In het kader van hun minor hebben zij gekozen voor de richting eventmanagement en zijn ze in contact gekomen met de Zwolse afdeling van KWF Kankerbestrijding. De minor eventmanagement loopt van januari tot en met juni.

KWF Kankerbestrijding
KWF Kankerbestrijding heeft als doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. KWF Kankerbestrijding financiert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en deelt kennis over kanker en de behandeling. De Zwolse vrijwilligersafdeling van KWF organiseert naast de collecte ook diverse evenementen en geeft voorlichting.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.