Uitzwaaitraining PEC Zwolle

Zwolle – Zaterdagmiddag vindt de laatste training voor de bekerfinale in Zwolle plaats. Deze uitzwaaitraining is in het IJsseldelta stadion, begint om 14.00 uur en is vrij toegankelijk voor publiek.

De Marten Eibrink-, Fred Patrick- en Klaas Drost tribune zijn geopend. Na afloop van deze training vertrekt de selectie naar Rotterdam om zich optimaal voor te bereiden op de KNVB bekerfinale tegen FC Groningen. Het stadion is vanaf 13.00 uur open.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Gisteravond was er een verrassend en ijzersterk gastoptreden op TV bij het programma Voetbal International, van Herman de topkok vol Vrolijkheid.
  Hij snoeide Gijp en De Snörre keihard de mond over de winstkansen van PEC:

  Herman bij VI-TV. 😀


  ⚠️ Meld

 2. Hmm vi tv. Dat gastoptreden lijkt me van vorige keer. Maar Herman heeft zijn werk goed gedaan, want gisteren dacht die snor dat het 50/50 zou zijn.


  ⚠️ Meld

 3. Vanmiddag onze jongens nog even vol goede moed die kant op laten gaan! Klappen over dat Groningen heen 3-0! De beker is weer van ons, forza zwollee!!


  ⚠️ Meld

 4. 😀 JeanJacquesRousseau, op 2 mei 2015 10:25. Maar ik vond het item op Studio Sport, bij Pauw en net op Radio 2 in het bij leven al legendarische “SPIJKERS MET KOPPEN” minstens even aansprekend en humorrijk 😉


  ⚠️ Meld

 5. 2 uitzwaaiers, een ras-Zwolschstel, gesproken. De dame blijft voor de buis kijken maar was (net als haar sympatieke man) gehuld in een uiterst origineel PEC shirt…als vanzelfsprekend verschilde het originele manlijke shirt van de vrouwelijke uitgave. Ze verschillen immers zelf ook. Vond de sjaal ook tof. Maar ga vanaf morgen zelf voor de gecombineerde sjaal, die ik ook nog van vorig jaar heb.

  Benieuwd naar de reportage van junior, die na het uitzwaaien nog wel een skuimertje in de zon zal hebben genuttigd.

  Veel ALLE succes MANNEN! Het hele team rond de selectie vanzelfsprekend….en Gert-Peter in het bijzonder. Gewoon, omdat hij het ook verdient en een sympathieke kerel is.

  Het is in elk geval al zeker dat er eindelijk weer wat gewonnen wordt in De Kuip 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.