Schade bij aanrijding Thomas a Kempisstraat

Zwolle – Zaterdagavond 2 mei heeft er rond 18.25 uur een aanrijding plaats gevonden op de Thomas a Kempisstraat waarbij een maaltijdbezorger ten val kwam.

ongeval_tak_1_van_1.jpg

Het ongeval gebeurde toen een auto een parkeerhaven wilde verlaten en daarbij de maaltijdbezorger vermoedelijk over het hoofd zag. Zowel de auto als de scooter raakten flink beschadigd. De bestuurder van de scooter is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. De automobilist is met de schrik vrijgekomen.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Vraag me af wanneer het eerste slachtoffer valt bij de tunnel bij t voormalige Hanzebad, bezorgscooterts klappen daar standaard spookrijdend de tunnel uit


  ⚠️ Meld

 2. Ja, dat moest een keer gebeuren !…
  Als je ziet hoe vaak die pizzabezorgers op hun brommertjes met hoge snelheid zig-zaggend door het drukke verkeer van de Thomas a kempis straat heen schieten. dan valt mij dit ongeluk met beperkte schade nog wel mee. Ikzelf ben namelijk ook al eens aangereden door zo’n puisterige snotaap. En als je ze daarop aanspreekt, kun je nog een grote bek terug verwachten. Is mijn ervaring.


  ⚠️ Meld

 3. Altijd mooi: het geklaag over het rijgedrag van pizzabezorgers én geklaag als een bezorgde pizza halfwarm tot koud is. Het is ook nooit goed ;). Ik hoop dat de bezorger er verder heelhuids vanaf gekomen is. De rest is verzekeringswerk.


  ⚠️ Meld

 4. In de Thomas a Kempistr. wordt er ook nauwelijks tot nooit opgelet, resulterend in auto’s die soms voor je neus net wegrijden, of scooters die vlak langs je heen scheren… Misschien toch een kleine controle extra d’r bij?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.