Supporters vertrekken richting Rotterdam

Zwolle – Nadat gisteren de spelersbus uitgezwaaid is, was vanmiddag de beurt aan de supporters om de bus in te stappen. Er werd weer vanaf twee locaties vetrokken. 

vertrek_supporters_knvb-5397.jpg

Het vertrek van de bussen is verdeeld over het parkeerterrein van de IJsselhallen en het IJsseldelta stadion. Bij de laatste locatie was een DJ geregeld voor muziek, en de opperbeste stemming van de supporters maakte het een gezellige bedoening. Ook was toch wel de spanning van de gezichten af te lezen van groot en klein. In ieder geval zal het niet aan het blauw-wit liggen dat mee reist naar Rotterdam. Vele supporters hebben weer hun uiterste best gedaan om zich volledig uit te dossen in de kleuren van de club. 

vertrek_supporters_knvb-5378.jpg 

vertrek_supporters_knvb-5357.jpg

vertrek_supporters_knvb-5348.jpg

Meer foto’s via lees verder… 

vertrek_supporters_knvb-5368.jpg
vertrek_supporters_knvb-5366.jpg
vertrek_supporters_knvb-5370.jpg
vertrek_supporters_knvb-5373.jpg
vertrek_supporters_knvb-5402.jpg
vertrek_supporters_knvb-5438.jpg
 
2.jpg
1.jpg
Artikel delen:
Reacties 14
 1. Niet zeuren?? Als je om 12.30 vertrekt en om 17.45 nog met je kinderen voor de hekken staat? Nou vind wel dat je daar over kan klagen en dan heb ik t nog niet gehad over de bussen terug!

 2. In de file gekomen, M. Jansen? De omweg op de heenreis was vervelend, maar toch maar 30 kilometer extra = ca halfuur. Wij vertrokken op dezelfde tijd als jij en waren er rond half vier. De terugreis ging – nadat we het parkeerterrein in Rotterdam eindelijk konden verlaten, vrij vlot.
  Ik denk dat het een groot verschil maakt of je als winnaars vertrekt of als verliezer. Als winnaar ben je euforisch en blijf je in Zwolle nog wachten op de spelersbus, terwijl je als verliezer vooral de vermoeidheid voelt en snel naar huis wilt. Hoort er allemaal bij. Ik ben in ieder geval blij dat mee geweest te zijn. Had het niet willen missen, hoewel het natuurlijk jammer is dat we niet gewonnen hebben, maar het blijft een geweldig festijn.

 3. Ikzelf vond alleen de heenreis niet zo geslaagd,
  waren wel mooi op tijd in de kuip.
  Mooi feestje gevierd, niet lang hoeven wachtten bij
  bus terug, en redelijk vlot weer in Zwolle. 😀

 4. Evaluatie kan nooit kwaad. Het schijnt met name in Rotterdam een chaos te zijn geweest, bij het betreden van het stadion, bus weer vinden, en vetrekken was een chaos.

Reageer