Nieuw bestuur voor The Loveboat

Zwolle – Na vier buiten- en twee binnen-festiviteiten gooit The Loveboat  de trossen weer los. Na grote inspanning en mooie jaren heeft het bestuur besloten ruimte te maken voor een andere koers. Per 1 april 2015 is er een bestuurswissel geweest. Gerrit-Jan van Klompenburg en Bob Hoogstra geven hun kapiteinspet door, maar blijven op de achtergrond betrokken bij de stichting. Stuurman JanDouwe Douwstra en matroos Robin Brink vormen het nieuwe bestuur.

theloveboat.jpg 

Robin Brink is geen onbekende voor de stichting; Brink was al enige tijd betrokken bij de stichting. Tijdens The Loveboat feesten zorgde hij al matroos voor entertainment en kleine versnaperingen. Zijn positieve aandacht en altijd kritische noot hebben er voor gezorgd dat hij de aangewezen persoon is voor de functie van secretaris-penningmeester. JanDouwe Douwstra is tevens bekend met de stichting; zijn adviezen zijn door het bestuur in het verleden zeer waardevol geweest. Op het gebied van homo-emancipatie heeft hij ruime ervaring op gedaan als voorzitter van het Homojongerenplatform. Door zijn ervaring in project- en evenementmanagement is Douwstra vrij snel als kandidaat voorzitter van de stichting naar voren gekomen, een rol die hem uiteindelijk dan ook toe bedeeld is.

Het nieuwe bestuur gooit de trossen los, zowel letterlijk als figuurlijk. Naast activiteiten in de thuishaven van de stichting (Zwolle), zal The Loveboat dit jaar ook varen door de Amsterdamse grachten. Volg The Loveboat op Facebook en houdt kranten in de gaten  om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Artikel delen: