NPO Radio 2 bij Bevrijdingsfestival Zwolle

Zwolle – NPO Radio 2 viert Bevrijdingsdag dit jaar in Overijssel. Van 12.00 tot 01.00 uur komt de populaire zender live vanaf het festivalterrein Park de Wezenlanden in Zwolle.

Ieder jaar vieren we op 5 mei de bevrijding van Nederland. Die vrijheid is misschien wel een van de belangrijkste dingen die we hebben. Daarom wordt dit op NPO Radio 2 groots gevierd, en wel vanaf het Bevrijdingsfestival in Zwolle. De gehele middag en avond zendt de zender live uit, vanuit de mobiele studio naast het hoofdpodium. Verschillende artiesten komen langs in de studio om te vertellen wat vrijheid voor hen betekent. Natuurlijk kunt je ook de hele dag live meegenieten van de optredens op het hoofdpodium.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. 😀 Wel jammer dat hun iconen Sander de Heer, Felix Meurders, Dolf Jansen en de nestor en beste radiomaker Frits Spits…er niet bij zullen zijn. Was wel leuk geweest Felix en Frits weer eens te spreken.
    Maar je kunt nou één keer niet alles hebben. Twan van P. zal er ook wel niet zijn omdat het nogal na zijn uitzending is.

    Toch ben ik ervan overtuigd dat het evengoed wel goed komt:
    Tot ziens.    Maak melding

Reageer