LIVE: Bevrijdingsfestival Zwolle 2015 – 25 jaar

|   Laatste wijziging

19 gedachten over “LIVE: Bevrijdingsfestival Zwolle 2015 – 25 jaar”

  1. Nog superder om er gewoon heen te gaan. Vanmorgen al geweest maar door onweer even naar huis gevlucht wegens de kleine kinderen, mazr ga in loop middag weer heen. Is toch veel leuker dan thuis voor je tablet hangen. Trouwens benieuwd of herrie uit de sral al weer wat te zeuren heeft.

  2. Poeh… paar beste klappen onweer.
    Flits en kaboem binnen een seconde.
    Hoop dat het snel overwaait en dat het fijne festival er verder geen problemen van heeft.

  3. Het blijft bijzonder dat zoveel mensen in de regen gaan staan voor een verzameling B en C-artiesten. Niveau is werkelijk om te janken:'(

  4. Nee, Veldwachter. Nadat ik het type volk zag dat zich richting festivalterrein begaf ben ik omgedraaid. Daar ga ik dus niet vrijwillig tussen staan. En kijkend naar deze livecam ben ik blij met die keuze, omdat het voor serieuze muziekliefhebbers echt afzien is;)

  5. Ik heb vanmiddag Mat Simon gezien en gehoord, best leuk en geen b of c artiest. Ik ben geen mensenmassa mens maar ik vond het leuk. 🙂

  6. Kinderen die hun boterhammetjes met beleg en pakjes drinken in de containers moeten gooien , om vervolgens voor keiharde euro’s vunzige patat en bekertjes water of fris voor 3 euro terug moeten kopen. Fantastisch. Hoop dat dit soort festivals die totaal maar dan ook totaal niks met bevrijding, maar meer met bezetting te maken hebben hebben snel tot het verleden behoren.

  7. Fijn dat er zoveel mensen de regen hebben getrotseerd om te komen luisteren naar alle soorten muziek. Nu mooi zonnetje erbij dus niet zo klagen maar genieten!!

Reacties zijn gesloten.