Twee keer per jaar programmagids theaters

Zwolle – Flexibel programmeren en gefaseerd presenteren. Dat is wat de Zwolse theaters De Spiegel en Odeon gaan doen komend theaterseizoen. Aanstaande zaterdag verschijnt de eerste programmagids van seizoen 2015/2016, in december volgt een tweede. Waarom? Om het publiek tegen die tijd te kunnen voorzien van de meest actuele informatie over de voorstellingen, verrijkt met onder andere scènefotografie en kersverse recensies.

programma_theater.jpg 

Op zaterdag 9 mei verschijnt de spiksplinternieuwe programmagids en staat de programmering voor theaterseizoen 2015/2016 online. Is de gids niet op uw deurmat gevallen op 9 mei? Dan kunt hem afhalen bij Schouwburg Odeon of bij één van de afhaalpunten. Een overzicht van deze locaties vindt u vanaf volgende week op de website van de Zwolse theaters. Het startschot voor de kaartverkoop wordt dit jaar gegeven op zaterdag 23 mei om 15.00 uur. Vanaf dat moment kunt u online, telefonisch via 0900-1435 [€0,45 / minuut] én aan de Kassa in Café Foyé (Schouwburg Odeon) uw kaarten kopen.

Op de website kunt u vanaf zaterdag 9 mei uw wensenlijst invullen. Zo kunt u in alle rust uw favoriete voorstellingen selecteren en deze op zaterdag 23 mei in één keer naar uw winkelmandje verplaatsen. Tip: Op zaterdag 23 mei verwach de Zwolse theaters veel bezoekers op de website. We raden u daarom aan vóór de 23e een account aan te maken als u deze nog niet heeft.

Vrienden van Zwolse theaters kunnen met voorrang reserveren voor het nieuwe seizoen, namelijk vanaf zaterdag 16 mei. Ook vriend worden? Klik hier voor meer informatie.

Zaterdag 9 mei: 
– Uitgave Programmagids
– Programmering seizoen 2015/2016 online
– Online wensenlijst beschikbaar

Zaterdag 16 mei:
– Start kaartverkoop voor vrienden

Zaterdag 23 mei:

– 15.00 uur: Start kaartverkoop 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Het theater wordt wel weer meer voor de elite.
    Vrienden worden kost ?? 75 per theaterseizoen.
    Alle interessante voorstellingen zullen al wel uitverkocht zijn voor deze mensen-met-ruimere-portemonnee….


    ⚠️ Meld

  2. Dat is al jaren het geval, daarmee lift het theater mee op de macht van de sterkste. Een theater bezoeken is geweldig duur en niet te doen voor mensen met een kleine portemonnee.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.