Dag van de Hond bij KC Zwolle

Zwolle – Op zondag 17 mei organiseert KC Zwolle op haar terrein aan de Anthony Fokkerstraat weer de jaarlijkse Dag van de Hond en de Jonge Hondendag. Op deze dag zijn er leuke activiteiten en een keuring voor honden met een leeftijd van 3 tot 30 maanden. Voor meer informatie kijk op de site www.kczwolle.nl

Tijdens deze Dag van de Hond zijn er leuke dingen te beleven op het terrein van de KC Zwolle. Er kan gekeken worden bij verschillende lessen die worden gegeven en er kan worden meegedaan aan demo’s van de Breitensport en de Flyball. Daarnaast is er een marktplein waar verschillende organisaties rond om de hond u graag te woord staan.

Tijdens de Jonge Hondendag kunt u uw hond met een leeftijd van 3 tot 30 maanden laten keuren door drie echte keurmeesters, waarvan u ook en rapport ontvangt. Deze keuring is voor rashonden en tevens ook voor kruisingen. We hopen u op deze onwijs leuke dag te mogen verwelkomen bij KC Zwolle op de Anthony Fokkerstraat.

De Dag van de Hond is een initiatief van de Raad van Beheer en wordt landelijk georganiseerd. De leden die aangesloten zijn bij de Raad van Beheer, zoals regionale Kynologen Clubs en Hondensportverenigingen , organiseren plaatselijke activiteiten voor (potentiële) hondeneigenaren. Hierbij worden ze geholpen en ondersteund door de Raad van Beheer en door de Vrienden van de Dag van de Hond.

Artikel delen:

Reageer