Uurtje Cultuurtje met Mathilde Santing

Zwolle – Zangeres Mathilde Santing en gitarist Maarten van der Grinten brengen op zondag 17 mei een Uurtje Cultuurtje met de spannende titel: DUEL. Een van de subtielste en origineelste zangeressen van ons land, duelleert op het podium met een bijzonder virtuoze gitarist: zelden waren twee solisten zo aan elkaar gewaagd. Beiden al jaren ‘on top of their game’ en geroemd als veelzijdige alleskunners. 

mathilde_santing.jpg 

De afgelopen jaren werkten Mathilde en Maarten intensief samen. Spelenderwijs ontwikkelde zich een nieuw duo dat inmiddels langs de Nederlandse kleinere theaterzalen trekt. DUEL is een concert geïnspireerd door de strijd met innerlijke vijanden. Het draait bij dit duel om de soms tegengestelde opties in het leven: vormen of volgen, zwijgen of biechten, opbranden of sparen, oprechtheid of manipulatie, ontkenning of spijt. Geen genre wordt geschuwd, geen wapen blijft ongebruikt. Met oorspronkelijk werk, emoties en bovenal veel bezieling van deze twee goede vrienden.

Mathilde Santing en Maarten van der Grinten komen op zondag 17 mei. Het concert van 15.00 uur is reeds uitverkocht, er zijn op dit moment nog enkele kaartjes voor het concert van 12.00 uur.  Inloop, met inbegrepen kopje koffie of thee, een half uur voor aanvang. Entree € 12,-. Entreekaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Artikel delen: