Dieze West wil geweldig seizoen goed afsluiten

Zwolle – Aanstaande zondag speelt kersverse kampioen Dieze West alweer haar laatste competitiewedstrijd. Op sportpark de Hooge Laar staat een thuiswedstrijd tegen vv Emmen op het programma. Na het behaalde kampioenschap gaat de laatste competitiewedstrijd voor Dieze West nergens meer over. Uiteraard wil iedereen bij Dieze West dit seizoen de afsluiting geven die het verdient, met een overwinning. Na afloop van de wedstrijd zal er ook worden afgesloten met een feest waar zanger Johannes Wolters zal optreden.

Met vv Emmen treft Dieze West een taaie tegenstander. Eerder dit seizoen eindigde de confrontatie in een terecht gelijkspel (1-1). De wedstrijd in Emmen was toen vooral gebaseerd op veel strijd. Beide ploegen creëerde toen redelijk veel kansen maar ging daar, mede door het slechte veld, slordig mee om. Met enkele gele en twee rode kaarten was duidelijk dat geen van beide ploegen elkaar de overwinning cadeau wilde doen. Vv Emmen, dat afgelopen weekend met 6-0 won van hekkensluiter Steenwijk, verspeelde de afgelopen weken alle kansen op een periode titel. Het verloor van Hoogeveen en SVBO en kon dus fluiten naar een nacompetitie plek. Uiteraard kunnen we verwachten dat vv Emmen met een goed gevoel dit seizoen wil afsluiten. De ploeg eindigde vorig seizoen nog op een 9e plek, maar kan dit seizoen nog als 4e eindigen. 

Dieze West wil aanstaande zondag graag het euforische gevoel vasthouden. De kampioen in de eerste klasse F gaat vol voor de winst en wil na afloop met een tevreden gevoel feest vieren. "Het is lekker om ook die laatste wedstrijd te winnen. Graag maken we nogmaals duidelijk dat wij de terechte kampioen zijn, ook als is het voor de statistieken." spreekt verdediger Bjorn Rellum. Met vv Emmen treft Dieze West nog wel één van de topploegen uit deze competitie. "Zij hebben het ons vorige keer zeker moeilijk gemaakt. Nu wij thuis spelen verwacht ik dat wij in het voordeel zijn" vertelt Rellum vrolijk verder. Rellum verwacht dan ook dat Dieze West deze wedstrijd winnend weet af te sluiten. "Daarnaast is het ook leuker feestvieren als je hebt gewonnen, ook voor onze supporters" zegt Rellum. Aanstaande zondag 10 mei start de wedstrijd om 14.00 uur en zal na afloop van de wedstrijd een groot feest zijn in de kantine.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer