Onderhoud aan diverse fietspaden Zwolle

Zwolle – Elk jaar zijn verschillende fietspaden aan de beurt voor onderhoud. Een klus die ervoor moet zorgen dat Zwolse fietspaden weer jaren voldoen aan de eisen van duurzaamheid, veiligheid, comfort en aanzien. In opdracht van de gemeente Zwolle is aannemer Schagen deze week gestart met het asfaltonderhoud aan het Gerenpad om vervolgens tot en met eind juni 2015 verder te gaan met een aantal fietspaden op verschillende locaties in Zwolle. De wegwerkzaamheden veroorzaken omleidingen voor fietsers.

Om de veiligheid van de fietser en de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen, worden de fietspaden tijdens onderhoudsactiviteiten voor het fietsverkeer afgesloten. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Fietspaden
Deze week is de aannemer gestart met het asfaltonderhoud aan het Gerenpad, om vervolgens tot en met eind juni 2015 verder te gaan met de fietspaden aan: de Ceintuurbaan, tussen de Leo Majorlaan en Wipstrikkerallee aan de Herenpark-zijde; de Marsweg, vanaf Hortensiastraat tot en met de spoortunnel; de Mastenbroekerallee, tussen Drapenierlaan en Hasselterdijk; het Koeweidepad, vanaf de Reggelaan tot aan de Brinkhoekweg; de Anthony Fokkerstraat, ter hoogte van de gevangenis en fietsoversteek Ittersumallee; de Zwartewaterallee, vanaf de Monteverdilaan tot aan de Middelweg; het Eekhoornveld, ter hoogte van de Ittersumallee; de Zoom, langs school het Celeanum.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Ook de fietsstroken op de Hogenkampsweg zijn vandaag aangepakt (gelukkig).
  Nu de klinkers nog op de hoek van diezerpoortenbrug(=stenen pijp) naar de menno van Coehoornsingel: het is daar levensgevaarlijk op de fiets: alle klinkers liggen los en zijn inmiddels flink beschadigd!


  ⚠️ Meld

 2. ook het fiets gedeelte langs de Zwartewaterallee kan wel een nieuwe laag asfalt gebruiken, afschrapen alleen helpt niet het blijft een hobbelpad met scheuren en gaten. :(>:(:(


  ⚠️ Meld

 3. Vanmiddag zag ik dat ze bezig waren met de losliggende klinkers. 🙂 Toen ik de mannen vroeg zeiden ze dat ze c een tijdelijke oplossing maakten rn dat ergens na t weekend of in ieder geval op korte termijn de straat opnieuw gelegd gaat worden !!! Gelukkig maar, blij dat ze het probleem in ieder geval oplossen:)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.