Na Wildness gaat Deep verder in Hedon

Zwolle – Voor wie na een hele dag uit je dak gaan op Wildness nog niet genoeg gedanst heeft laat het Techno- en Deephouse feest DEEP je zaterdag 16 mei nog wat langer in die Techno flow. Roy El Kei en MoRRiZZ draaien vanaf 23:00uur de fijnste tracks in Hedon. Ga je helemaal niet naar Wildness maar heb je wel zin in een lekker feestje, dan is dit het moment om aan te haken.

roy_el_kei.jpg
 

Resident DJ Roy El Kei is het vaste gezicht van DEEP en heeft met een legio succesvolle sets zijn sporen wel verdiend. De man werd getekend bij het label van Tom Hades’, Rhythm Converted, en Marco Bailey’s MB Elektronics en draait op toonaangevende festivals als het Zwolse Wildness Festival en Kingsland. Dit jaar ligt er een tour in Australië in het verschiet en lijkt het erop dat Roy El Kei met nieuw materiaal komt. MoRRíZZ heeft inmiddels gigs op zijn naam staan bij de Future Parade te Eindhoven en verschillende zalen in Nederland, zoals Tivoli de Helling in Utrecht en stond hij eerder in Hedon tijdens DEEP. Inmiddels gaat de stijl steeds meer richting Techno maar blijft de warme sound van Progressive behouden. Ook voor Deephouse draait MoRRíZZ zijn hand niet om.

DEEP – WILDNESS AFTER
Line-up: ROY EL KEI / MORRIZZ

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 16 mei
Aanvang : 23:00 uur
Entree : € 6,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer