Asiel Zwolle zoekt eigenaar overleden kat

Zwolle – Zaterdag 1 mei is aan De Wade in Stadshagen een rode kater gevonden. Het dier is met de dierenambulance naar het asiel in Zwolle gebracht. Daar is geprobeerd de oude en zieke kater te behandelen.

overleden_kat.jpg

Helaas sloegen de medicijn niet aan. De dierenarts heeft woensdag het dier in laten slapen. Via social media is getracht de eigenaar te vinden, tot op heden nog zonder succes. De medewerkers van het asiel willen nog altijd graag in contact komen met de eigenaar.

De kat is vaker gezien in de directe omgeving van Winkelcentrum Stadshagen, dus waarschijnlijk heeft hij daar thuis gehoord.

Tips en andere info zijn meer dan welkom bij het asiel. Zij vragen deze info door te geven via e-mail: info@dierenasielzwolle.nl of via persoonlijk bericht op de volgende facebookpagina: www.facebook.com/dierenasiel.zwolle.

Artikel delen:
Reacties 36
 1. Als medewerker van de dierenbescherming noord overijssel kan ik het niet vaak genoeg benadrukken, laat jecdier chippen en nog belangrijker, registreer deze ook!


  ⚠️ Meld

 2. Met chippen heb ik vervelende ervaringen.
  Met name de kosten die zijn vetbonden aan het terugbrengen van het gevonden en gechipte huisdier.


  ⚠️ Meld

 3. @eerste verdieping
  Heb je dan liever dat je je huisdier niet terugkrijgt? Huisdieren kosten nu eenmaal geld.


  ⚠️ Meld

 4. Absurdisch hoge kosten. Ik ben gek op mijn huisdier, maar ik vind de kosten gewoon exorbitant hoog.  ⚠️ Meld

 5. Huisdieren kosten geld,moet je aan denken voor je ze neemt.
  IK heb ook katten maar binnen blijven is dus een optie,die van mijn komen niet buiten. En je wilt toch weten waar hij is en laatste eer bewijzen,of is het wel makkelijk zo


  ⚠️ Meld

 6. eerste verdieping jouw verhaal is niet helder. laat je je dier bij de weg lopen zodat anderen hem als gedumpt dier zien en jij tegen betaling je dier weer terug krijgt?


  ⚠️ Meld

 7. Gelukkig dat de Dierenambulance Zwolle het diertje heeft opgehaald en naar het Dierenasiel Zwolle heeft gebracht. Helaas dat hij/zij het niet heeft gehaald. Ben blij dat hier in Zwolle wel een goeie Dierenambulance rijdt die niet van de Dierenbescherming is. Eerst woonde ik in Raalte nou daar reed de dierenbescherming die kwam niet eens voor een aangereden hond. Dus hulde aan de mensen van deze goeie Dierenambulance en ook natuurlijk voor het dierenasiel voor de verzorging.


  ⚠️ Meld

 8. Wat zijn dan de kosten voor het laten chippen, registreren, overnachting in een dierenasiel en terugbrengen (of een belletje doen zodat je hem zelf op kunt halen)?  ⚠️ Meld

 9. Vind je het gek dat ze de eigenaar zoeken, kan gelijk even de rekening betaald worden. Asiel wil natuurlijk niet voor de kosten opdraven.


  ⚠️ Meld

 10. Terecht die hoge prijzen. Voor sommige mensen is dat wellicht een stok achter de deur om op hun dieren te letten. Ik zou me kapot schamen als ik m’n hond daar op zou moeten halen. Die prijs boeit me dan niet eens iets.


  ⚠️ Meld

 11. Ze zoeken de eigenaar????????

  Er word iemand gezocht waar de rekening naar toe kan stelletje uitzuigers daar.>:(>:(>:(>:(>:(

  zich voordoen als dieren liefhebbers  ⚠️ Meld

 12. Ik heb ooit 90 euro voor mijn eigen kat moeten betalen. Dat beestje was bijna altijd binnen (en deed daar zijn behoefte ook). Als ie buiten was, liep ie altijd in ons eigen blokje. Daar hebben een paar kinderen (niet uit ons blokje) hem een keer opgepikt en hem vervolgens thuis op laten halen door de dierenambulance. Waarom is mij een raadsel, maar we mochten mooi wel 90 euro aftikken om onze eigen kat de volgende dag weer op te halen. Dus dat verhaal van die belachelijke prijzen kan ik wel onderschrijven. Er werd gewoon letterlijk gezegd dat we hem anders niet terugkregen. Volgens mij valt dat bijna onder ontvoering…


  ⚠️ Meld

 13. Zou idd een érg interessante zaak worden! Wij zaten eens, in het begin van de zondagnacht met visite…Toen de dame van het stel dat op visite was……vond dat onze aangereden kat perse naar de dierenarts moest……………………………..deftige rekening (ook ivm meerdaags verblijf) en herstelbare schade. Ach, we kunnen natuurlijk de dame niet aansprakelijk stellen 😉

  Maar we willen geen visite meer 8)


  ⚠️ Meld

 14. Nee nee, mijn viervoeter gaat zijn 3igen gang, het enige wat ik haar verschaf is voedsel en onderdak.
  Als dank heb ik haar g3zelschap.
  In eerdere berichten lees ik iets over een husdier wat niet buiten komt. Je kunt van mijn mening vinden wat je wilt, een huisdier niet buiten laten vind ik pas mishandeling


  ⚠️ Meld

 15. eerste verdieping, dan ga je zeker ook niet met je kat naar de dierenarts. Daarvan zijn de prijzen ook behoorlijk. Je kunt hem beter later creperen. Bespottelijke reactie van jou.


  ⚠️ Meld

 16. Ik heb haar laten steriliseren, maar dat was meer voor eigen gerief. Geen verassingen met een onverwachts nestje. Verder zoekt mijn gezelschapspartner het maar uit.
  Leven en laten leven denk ik dan maar


  ⚠️ Meld

 17. Sommige mensen moeten zich ook werkelijk de ogen uit hun hoofd sschamen.
  Waarom kies je voor een dier als je niet bereid bent er voor te zorgen?

  Als een van mijn vreselijk zielige, ahum… binnen katten per ongeluk buiten zou belanden, zou ik bijzonder dankbaar zijn het diertje op te halen bij het asiel. En vreselijk dankbaar dat iemand de moeite had genomen op te merken dat deze kat niet thuis hoorde op de plek waar hij liep en de dierenambulance had gebeld.
  En ik had met liefde de rekening betaald om hem in goede gezondheid weer mee naar huis te nemen….

  En voor de duidelijkheid, mijn katten hebben binnen een beter leven dan welke buitenkat dan ook. Ze hebben alle ruimte die ze nodig hebben, zoveel klim en krabgelegenheid dat ze alle energie kwijt kunnen. En zijn veilig voor katten haters, honden, auto’s en verzin het allemaal maar. Om nog maar niet te spreken over het feit dat ik daadwerkelijk gezelschap van ze heb en een band met ze en niet alleen op dagelijkse basis een deur open en wat voer neer zet.  ⚠️ Meld

 18. Ou het ook niet gewoon zo knnen zijn dat de eigenaar geen ‘social media ‘ volgt?
  En hier dus totaal geen weet van heeft?


  ⚠️ Meld

 19. @ Dame, op 10 mei 2015 19:37 Ja, mooi beest!

  Maar, eerste verdieping noemde het een viervoeter; ik noemde kat als synoniem; dan blijven er volgens mij niet heel veel synoniemen over….behalve die die een beetje lullig klinkt als een vrouw het uitspreekt 😮


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.