Tweede Stadscafé ‘De Spontane stad’

Zwolle – Zwols Architectuur Podium, Club Cele, Gemeente Zwolle en Provincie Overijssel organiseren dinsdag 12 mei het tweede Stadscafé. Zij gaan wederom in gesprek met architecten, ontwikkelaars, kwartiermakers, kunstenaars, kantelaars en vele anderen over ‘De Spontane stad’.

De vraag ‘De Spontane stad, hoe doe je dat?’ staat ook deze avond centraal. Aan de ideeën die in het eerste Stadscafé zijn geopperd, zoals de herbestemming van de Zwolse Brugwachtershuisjes, wordt op dit moment hard gewerkt. De status van de projecten wordt dinsdag besproken. Endry van Velzen (De Nijl Architecten) en Yosser Dekker (Ruimtekoers, Roof Garden Arnhem) zijn te gast deze avond. Het programma ‘De Spontane stad’ is een vervolg op de succesvolle manifestatie StadsK(r)ANS die het ZAP in december 2013 organiseerde. Tot de zomer zoeken zij uit wat nodig is in de voorwaardelijke sfeer om het proces van ‘De Spontane stad’ in te richten.

Het tweede Stadscafé vindt op 12 mei van 20.30 tot 22.00 uur plaats in Café Foyé en is gratis bij te wonen. Vanaf 18.00 kan men eten in het Pop-Up restaurant van Café Foyé. Reserveren voor het Stadscafé is niet nodig, maar wees op tijd want vol = vol. De derde editie staat op 9 juni 2015 gepland.

Bekijk de volledige programmering van Club Cele op clubcele.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.