Openluchtcafé op Het Grote Kerkplein

Zwolle – Op donderdag 14 mei organiseert de Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) Café Open. Het Grote Kerkplein verandert in een uniek openluchtcafé met live muziek en volop drankjes en hapjes, gepresenteerd door de Zwolse horecaondernemers in eigen persoon.

Anja Louwerse, outdoor coördinator van de HESZ, geeft toelichting. ‘Café Open is een gezellig livemuziek evenement op een prachtige locatie in de Zwolse binnenstad. Er zijn bands, drankjes, hapjes, alles om de bezoeker een mooie dag te bezorgen. Het unieke van dit evenement is dat bij de HESZ aangesloten ondernemers zelf achter tap, bar of bakplaat staan. De samenwerking tussen de HESZ en haar leden, die achter de schermen constant plaatsvindt, maken we tijdens Café Open zichtbaar.’

Wat het muzikale programma betreft is er veel variatie. Louwerse: ‘De keuze voor verschillende genres, artiesten en bands is bewust. We willen een afspiegeling geven van de vele evenementen die de HESZ jaarlijks organiseert.’ De lijst van artiesten die zullen optreden bevat de volgende namen: Tribute to Nancy Sinatra en Dusty Springfield, The Bellymen: Tribute to ZZ Top, Funky Fools, Crazy Daze, Roots rising, en The Soultriggers. Het volledige programma staat op de website van de HESZ: www.hesz.nl. Actuele ontwikkelingen zijn te volgen via facebook.

Artikel delen: