Tribute to Bob Marley bij Muziek in de tent

Zwolle – Een mooier weertype kon Muziek in de Tent zich voor zondagmiddag niet wensen. De klanken van zomerse reggae klonken over het plein in een heerlijk voorjaarszonnetje.

muziek-in-de-tent-5694.jpg

De Tribute to Bob Marley sessie, gespeeld door de zevenkoppige formatie gevormd door mensen uit vooraanstaande bands als ‘Doe Maar Na’, werd door een vol Assendoperplein zeker gewaardeerd. Voor een bijzondere collecte ging er een bus rond. Eén van de kinderen van de bandleden behoeft een overzeese behandeling, en er werd belangenloos gespeeld om geld in te zamelen om deze behandeling te kunnen bekostigen.

muziek-in-de-tent-5698.jpg

muziek-in-de-tent-5713.jpg

muziek-in-de-tent-5665.jpg
Meer foto’s via lees verder…

muziek-in-de-tent-5728.jpg
muziek-in-de-tent-5704.jpg
muziek-in-de-tent-5750.jpg
muziek-in-de-tent-5720.jpg
Artikel delen:
Reacties 4
  1. De gehele entourage typeert de wijk en net name het karakteristieke pleintje. De muziek vn stokoude bob is de kers op de slagroom.
    Mijn favoriet sinds de jaren 70, al heb ik de laatste joint uitgedrukt bij de sluiting van mijn even favioriete hasj molen.

  2. Straks op Radio 2 bij J.W. R. het favoriete Bob-Marleynummer van de luisteraars… volgens mij draait ie gewoon 3 nummers van de artiest van de dag o.i.d. (ken het item ook niet)…..

    NU EERST “Stir It Up”.

Reageer