Dagpelgrimages in Tichelgaten Windesheim

Zwolle – Staatsbosbeheer IJsselvallei en Coachingscentrum De Pelgrimage verzorgen samen dit jaar drie dagpelgrimages in verschillende seizoenen. IJsselboswachter Anja Nijssen en coach Jet Teerink nemen u mee op reis in het natuurgebied Tichelgaten Windesheim aan de IJssel.

 

Centraal tijdens deze pelgrimsreizen staan natuurbeleving, bezinning/reflectie, ontmoeting met jezelf en anderen. Het groeiproces dat zich afspeelt in de natuur gedurende de seizoenen is het thema van de dag. "De natuur is de inspiratiebron en spiegel voor onze persoonlijke processen. We zijn onderdeel van de natuur en daarom voelen wij ons zo goed in de natuur. We krijgen letterlijk ruimte voor onszelf, om te ervaren wie we zijn, wat er zich bij ons van binnen afspeelt en wat we nodig hebben."

"We starten de dag met een kennismaking onder het genot van een kopje koffie/thee op de Parkeerplaats bij Huis Windesheim. Van hieruit vertrekken we te voet naar het natuurgebied Tichelgaten Windesheim. Gedurende de dag verzorgen we individuele en groepsgerichte oefeningen, zijn er stilte – en struinmomenten. Het aantal kilometers dat we lopen is ongeveer 4 km. We wandelen in een rustig tempo door het natuurgebied.  We gebruiken een lunch in het veld. We sluiten de dag af in het Dorpshuis Herxer Marke, de huiskamer in Herxen met koffie/thee en appelgebak."

 

Data dagpelgrimages

Lente:  vrijdag 22 mei 2015
Zomer:  vrijdag 31 juli 2015

Herfst: vrijdag 30 oktober 2015

 

Vertreklocatie is Parkeerplaats Huis van Windesheim, Windesheimerweg 2, Zwolle. 

Start 10.00 uur. Afsluiting rond 16.00 uur.   

 

Een cadeautje aan jezelf voor : € 60,- per dag en bij inschrijving voor alle dagen € 50,- per dag incl. koffie/thee/lunchpakket en gebak. Deze dagpelgrimages staan open voor iedereen. Zie ook de websites: www.de-pelgrimage.nl en www.staatsbosbeheer.nl

 

Aanmelding bij:jet@de-pelgrimage.nl

Artikel delen: