Grote belangstelling ondergrondse rondleiding

Zwolle – De ondergrondse rondleidingen onder het Stadhuis trekken zoveel belangstellenden dat er tot en met september rondleidingen verzorgd gaan worden. Dit omdat de organisatie van het Devotie Festival niemand wil teleurstellen.

Alleen al de afgelopen dag en komende dag zijn er acht rondleidingen. Een kelder, een kerker, en vooral het verhaal er om heen, ze zijn uniek voor de geschiedenis van de stad. Het vertelt over macht, strijd, kwetsbaarheid, vervolging en recht. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk voor de komende dagen. Zie ook Devotie Festival op www.postmodernedevotie.nl .

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Komen er nog meer rondleidingen. Zou hem graag willen meelopen met mijn gezin!! Daar moet je als Zwollenaar toch 1x zijn geweest….


    ⚠️ Meld

  2. Ondergronds valt reuze mee. Je mag even onder de schepenzaal en de bijbehorende kelder van het oude stadshuis. Verder vooral bovengronds en info over het Zwolse van vroeger. Leuk, maar niet zoveel ondergronds als je vooraf denkt en word voorgehouden.


    ⚠️ Meld

  3. marjolijn, Ik vind het jammer dat je de rondleiding gemist hebt, daarom wil ik jou deze nog een keer aanbieden, voor informatie kun je terecht bij INFO en GIFTS op het Grote kerkplein naast het Zwolse balletjeshuis.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.