Doe mee aan een clinic elektrisch rolstoelhockey!

Zwolle – Op dinsdag 26 mei, 2 en 9 juni kun je mee doen aan een clinic elektrisch rolstoelhockey in de sportzaal van de Vogellanden. SportService Zwolle, De Vogellanden en Onderwijscentrum De Twijn verzorgen deze drie clinics.

 

img_1809_verkleind.jpg 

 

Elektrisch rolstoelhockey wordt ook wel E-hockey genoemd. Deze sport wordt gespeeld door mensen die in het dagelijks leven afhankelijk zijn van een elektrische rolstoel en/of vanwege een motorische beperking niet in staat zijn aan handbewogen rolstoelhockey deel te nemen. De E-hockey clinics zijn op dinsdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur en bedoeld voor kinderen / jongeren van zes tot en met achttien jaar.

Tijdens de clinics wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de wendbaarheid en worden oefeningen gedaan om de bal en stick vaardigheid te vergroten. De clinics worden afgesloten met een partijvorm. Als je onvoldoende spierkracht in de handen hebt, kan er een speciale stick aan de elektrische rolstoel bevestigd worden.

 

Aanmelden

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een of meerdere clinics? Stuur een e-mail naar l.boetes@sportservicezwolle.nl of neem telefonische contact op via 038 – 423 66 86. Geef daarbij aan of je gebruik wil maken van een stick aan de rolstoel of dat je zelf een stick vast kan houden. T-sticks, gewone (lichte) hockeysticks en ballen zijn aanwezig op locatie.

 

Kun je niet op bovenstaande data, maar heb je wel interesse in e-hockey? Geef dit aan bij Loes Boetes van SportService Zwolle. 

Artikel delen: