Rollers kunnen meedoen aan AsRENdorp

Zwolle – Zondag 28 juni vindt de tweede editie van de AsRENdorp plaats. Dit jaar introduceert de organisatie de AsROLdorp. Voorafgaand aan de KinderREN start om 12.30 uur de wedstrijd voor rollers, dat wil zeggen (elektrische-)rolstoel, loopkar en rollator. De afstand bedraagt 800m. In samenwerking met SportService Zwolle, De Twijn en De Vogellanden wordt dit onderdeel verder uitgewerkt. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de site www.asrendorp.nl.

 

De inschrijving voor de AsRENdorp gaat goed. Wil je nog meedoen? Wees er op tijd bij want we hanteren een deelnemerslimiet van 500 deelnemers per afstand. Vorm een team bij de AsRENdorp! Heb jij fitte, sterke of gezellige vrienden, familie, kennissen, buren, klasgenoten schrijf je dan in voor het teamklassement op de 5 of 10 kilometer. Je maakt een groep van minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. Namen doorgeven via de mail (info@asrendorp.nl) is voldoende. Van de snelste 3 gefinishte deelnemers worden de brutotijden bij elkaar opgeteld en maken het teamtotaal. Per categorie (5 of 10 km) zijn leuke teamprijzen beschikbaar!Er hebben zich al een paar teams aangemeld.

Goede doel: MS-benefiet

Op het Assendorperplein wordt dit jaar de live-muziek verzorgd door Reinder van Raalte en Margriet Bruggemans samen met de Enk-band. De vergoeding gaat naar het goede doel MS-benefiet. Tevens zullen er T-shirts van de AsRENdorp worden verkocht. Een gedeelte van de opbrengst gaat tevens naar MS-benefiet.

 

AsRUILdorp

Ook dit jaar zal er tijdens de AsRENdorp weer de AsRUILdorp plaatsvinden op het plein. Het meest eigenwijze ruilevenement van Zwolle! Neem leuke spullen mee zoals kleding, speelgoed, klein huisraad, boeken en tijdschriften, etc. (wel heel en schoon..) en kom gezellig ruilen.

Het belooft weer een gezellig hardloop-feest te worden!

Artikel delen:

Reageer