Aftrap tv-serie: “Voor je kiezen” op Omroep Zwolle

Zwolle – Op vrijdag 12 oktober vindt de presentatie plaats van de nieuwe tv-serie “Voor je kiezen” die vanaf 19 oktober twaalf weken lang bij op Omroep Zwolle is te zien. Landstede en Omroep Zwolle hebben de samenwerking gezocht om de docusoap te verwezenlijken. De Zwolse band Cool Genius tekende voor de titelsong van de serie.  De tv-serie gaat over een groep van zes vrienden, die bepaalde keuzes in het leven maken.

Centrale thema’s in iedere aflevering zijn bijv. relaties, voeding, vrije tijd, gezondheid, uitgaan en studeren. Deze thema’s komen op een humoristische manier naar voren. Fictie en werkelijkheid lopen in de serie in elkaar over, vandaar dat de serie als docusoap betiteld is. Tijdens de aftrap maken genodigden kennis met alle mensen, die aan de serie hebben meegewerkt. Hierbij moet gedacht worden aan de acteurs, de opnameploeg, montage en regie.

Voor de serie heeft de Zwolse band Cool Genius de titelsong gemaakt. De tekst van de song is helemaal toegespitst op het thema van de tv-serie, namelijk keuzes. Intussen is er een clip, een bumper en een leader gemaakt.De band verzorgt tijdens de aftrap ook een spetterend optreden.

Landstede en Omroep Zwolle hebben hierbij de samenwerking gezocht met hulp van studenten van de opleiding Vormgeving & Entertainment van Landstede en een student van Artez, Hogeschool voor de kunsten. De student van Artez had de regie in handen en de studenten van Landstede zorgden voor de techniek, het acteerwerk en de coaching. Omroep Zwolle, zendt  vanaf vrijdag 19 oktober om 20.30 uur, twaalf weken lang de tv-serie uit. De afleveringen worden herhaald op zondag om 12.00 uur en maandag om 13.00 uur.  De aftrap begint vrijdag aanstaande om 15.00 uur in de theaterzaal aan de Ossenkamp 8 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer