Menu & Muziek: walking dinner met live muziek

Zwolle – Op woensdag 20 mei vindt het unieke concept Menu & Muziek plaats. Een initiatief van Buro Ruis om studenten op een andere manier kennis te laten maken met restaurants in het centrum van Zwolle. Menu & Muziek is een walking dinner met live muziek van verschillende singer en songwriters. In elk restaurant kan je onder het genot van je voor- hoofd- of na-gerecht luisteren naar live muziek. Het leuke van dit  nieuwe concept is dat je in drie verschillende restaurants gaat eten en tegelijkertijd kan genieten van live muziek. De restaurants die meedoen zijn De Vierjaargetijden, Hoogh Gelagkamer en Kletsen en Proeven. 

 

Bij het eerste restaurant krijg je een heerlijk voorgerecht, vervolgens loop je door het mooie Zwolle naar het tweede restaurant om van het hoofdgerecht te genieten. Tot slot vervolg je de route naar het laatste restaurant om te smullen van je dessert. Er zijn maar een paar exclusieve plaatsen voor Menu & Muziek dus wees er snel bij. Mis de culinaire avond niet en bestel je tickets online via www.buroruis.nl. Voor een studentenprijs van slecht 20 euro (exclusief drankjes) heb je een driegangen diner en kan je genieten van live muziek.

Heb je een ticket gekocht? Verzamel dan op 20 mei om 18:00 uur bij de Glazen Engel op de Grote Markt. Hier ontvang je een gepersonaliseerde menu kaart en je walking dinner gaat van start. 
Hou de Facebook in de gaten voor alle details. 

 

Ben je allergisch of vegetarisch? Geef het even door via projecten@buroruis.nl.

Artikel delen: