Loting Zwols Kampioenschap Voetbal

Zwolle – De nummers één, twee en drie van het Zwols Kampioenschap Voetbal 2014, oftewel Be Quick ’28 A1, WVF A1 en SVI A1, ontlopen elkaar in de poulefase van het toernooi in 2015. Dat is woensdagavond duidelijk geworden tijdens de loting voor de zevende editie van het voetbaltoernooi voor Zwolse A1-teams, dat van 26 mei tot en met 12 juni plaats heeft op de velden van SV Zwolle.

skv.jpg 

De loting voor het voetbaltoernooi werd woensdag verricht in de kantine van SV Zwolle. Na een kort woordje van SZKV-voorzitter Rik Zuidmeer en een toelichting van SZKV-bestuurslid Kristian Bril werd er snel door SV Zwolle-voorzitter Wim van Enteren overgegaan tot de loting. Eén voor één kwamen de negen deelnemende A1-teams tevoorschijn. Met als resultaat dat in poule A de teams van ZAC, WVF en Zwolsche Boys aan elkaar zijn gekoppeld. In poule B strijden SVI, Wijthmen en SV Zwolle tegen elkaar. En de A1-teams van Berkum, Be Quick ’28 en HTC komen uit in poule C. De poulewedstrijden worden op 26 mei en 2 en 5 juni gespeeld. De halve finales staan voor 9 juni op het programma. En het toernooi wordt vrijdag 12 juni afgesloten met de finalewedstrijden.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Vrijdag 12 juni maar weer eens kijken naar de finale WVF-Be Quick…op de altijd gezellige accommodatie van SV Zwolle.

  @ arnovd, volgens mij is dat nog waar ook 😮
  Je zou over een fusie kunnen denken tussen clubs die niet eens een A1 op de mat kunnen krijgen. Bespaart ook veel gemeenschapsgeld. Al zit je natuurlijk met “sentimenten” die bijvoorbeeld NU NOG De Boys en ZAC weerhouden van verregaande samenwerking.


  ⚠️ Meld

 2. @dick, hoe bedoel je dat het veel gemeenschapsgeld bespaart? Volgens mij is het prima geregeld met de voetbalclubs in Zwolle.

  CSV heeft 2 A-junioren teams, maar wellicht hebben ze zich niet aangemeld, geen animo of is de kwaliteit onvoldoende?

  Storica en Windesheim hebben geen A/B-junioren teams

  Volgens mij hebben Edon, Ulu spor en Dieze West geen jeugdelftallen.
  Ben even te lui om te googlen.


  ⚠️ Meld

 3. Bespaart ook veel gemeenschapsgeld. Al zit je natuurlijk met “sentimenten” die bijvoorbeeld NU NOG De Boys en ZAC weerhouden van verregaande samenwerking.

  Hier heeft Dick wel een puntje heeft niets met dit topic te maken. Maar wanneer 1 vereniging een tekort heeft aan velden en kleedkamers en de ander heeft deze over. Er geen geld meer via de gemeente meer beschikbaar is, om dat voor de vereniging die te kort heeft. Dan zou een vorm van samenwerken op zijn plaats zijn. Maar ja oude sentimenten..


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.