Nieuwe sportvereniging; Hanze Beachvolleybal

Zwolle – Zwolle heeft sinds dit voorjaar een nieuwe sportvereniging; Hanze Beachvolleybal is er voor, door en met beachvolleyballende blauwvingers. Een aantal enthousiaste sportievelingen zijn hard bezig deze sport nog populairder te maken. Met het WK beachvolleybal in Nederland deze zomer is dit het uitgelezen moment. 

 

 beachvolleybal.jpg

 

Voor een paar euro per jaar ben je al lid van de vereniging en hiermee help je met het aanschaffen van materialen en betalen van goede trainers. Hanze Beachvolleybal biedt twee trainingen in de week, of juist een avond vrij spelen. Er zijn meerdere trainers waardoor op verschillende niveaus trainingen aangeboden worden. Heb jij helemaal geen volleybal ervaring, maar wil je wel graag met je voeten in het zand staan? Schroom niet en meld je aan! Ook de doorgewinterde profs zijn meer dan welkom.

Hanze Beachvolleybal  traint elke dinsdag- en donderdagavond op de Agnietenplas. Om 17.30 uur begint de jeugd, tot 19.00 uur en dan sluiten de volwassenen aan. Je kunt kiezen voor verschillende lidmaatschappen, wat inhoudt dat je twee keer per week kunt trainen of een keer en een keer vrij spelen. De vereniging traint aan de kant van de camping, voor de deur van restaurant THUIS. Heb je geen training nodig, maar wil je graag een veld huren? Ook daar voor kun je bij ons terecht! Mail nu naar hanzebeachvolleybal@gmail.com. 
Artikel delen:
Reacties 3
  1. breng beachvolleyballend Zwolle en omgeving bij elkaar! leuk! 21 juni is het volgende toernooi, voor alle niveau’s. save the date!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.