Spannende WRZV Zaalvoetbalcompetitie

Zwolle – Ook afgelopen maandag zijn er nog geen beslissingen gevallen om het kampioenschap in zowel de hoofdklasse als de 1e klasse en blijft het tot het laatste moment spannend. Zowel Wolters Recycling en DTG wisten te winnen en blijven zo nek-aan-nek strijden om de titel. In de 1e klasse heeft Kletsen en Proeven de beste papieren, maar zitten de teams VT Benz en het Beugeltje op het vinkentouw.

Wolters Recycling was in een spannend duel waar gestreden werd voor iedere meter te sterk voor de nummer drie in de stand Bola-Lah!. Het team van Andy van der Meyde wist uiteindelijk de belangrijke drie punten uit het vuur te slepen door met 6-3 te winnen. Concurrent DTG wist in een leuk en sportief duel het team van Argos Bebemus met 15-5 opzij te zetten. Dozend wist de dubbele cijfers neer te zetten en het eigen schoon te houden door een 10-0 winst op Opgezwolle. Stip Entertainment verloor het duel in de middenmoot met 3-6 van Diaspora. Kersvers kampioen van de 2e klasse A Tabonon Sportschool won plichtmatig met 14-6 van Au m’n Gurk. Verder wist het team van Bé Rigter 2Connext Zwolle het hogergeplaatste Minoyu Restaurant verrassend met 11-5 te verslaan.

In de 1e klasse A is degradant SC PEC Zwolle wederom gedegradeerd na een 4-11 nederlaag tegen kampioenskandidaat Kletsen en Proeven. Bij winst of bij een gelijkspel in de eerstvolgende wedstrijd is het kampioenschap voor Kletsen en Proeven een feit en zien we dit team volgend seizoen terug in de hoofdklasse A. Exact wist de positie in het linker rijtje te behouden door in een mooie “zaalvoetbalpot” met 4-3 te winnen van VIPS. 

Krijtje FC won de wedstrijd van ECO Groen in de hoofdklasse B met 4-2 en wist de positie in de top verder te verstevigen. 

IJsselhallen Zwolle liet een unieke kans liggen om alleen de leiding te nemen in de 2e periode. Concurrent Roede Vooruit liet zien dat er eigenlijk maar één favoriet is voor het periode kampioenschap en won vrij gemakkelijk met 8-3. Ramenblinderen.nl won met 7-3 van The Black Ties. Iron Art versloeg L&M Workwear met 7-3 en Keijl wist het doelpuntenfestijn van Campingteam 3 met 15-10 te winnen. Le Gong won met 8-3 van Univé Verzekeringen.

Kampioen The Green Room sloot de competitie af met zoals werd begonnen, met een overwinning. Dit keer moest Outsport genoegen nemen met 5-10 nederlaag. Zwolle Zuid verloor een strategisch “gevecht” van Sleuteldienst met 3-5. ZVV Pruts wist een spannend duel met 10-9 winst af te sluiten tegen Allesoverrechten.nl

Maandag 18 mei en woensdag 20 mei starten de wedstrijden om 18:30 uur en belangstellenden zijn van harte welkom. Voor meer informatie www.wrzvzaalvoetbal.nl 

Artikel delen:

Reageer