Kaartverkoop play-offs PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle speelt aanstaande donderdag de eerste wedstrijd in de play-offs. In het eigen IJsseldelta stadion is Vitesse om 20.45 uur de tegenstander. Voor seizoenkaarthouders geldt alleen nog op maandag, dat ze de eigen plek met reductie kunnen terugkopen. Ook is het per direct mogelijk om per seizoenkaart/clubcard van PEC Zwolle in totaal drie kaarten aan te schaffen.

Naast de verkoop online en via Ticketbox is het vanaf dinsdag ook mogelijk om kaarten in de PEC Zwolle Fanshop aan te schaffen. Dit kan op vertoon van legitimatie regio Zwolle en dus zonder seizoenkaart of clubcard. In de PEC Zwolle Fanshop kan je drie kaarten per persoon aanschaffen. De fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.30 uur.

Vanwege het affiche is het aankooprecht van seizoenkaart- en clubcardhouders aangepast van twee naar drie kaarten per persoon. Ook mensen die inmiddels hun kaart hebben gekocht, kunnen alsnog een extra kaart aanschaffen.  

PEC Zwolle – Vitesse 
donderdag 21 mei 2015, 20.45 uur 
IJsseldelta stadion, Zwolle  

Mocht de wedstrijd donderdag niet uitverkocht zijn, dan zijn de stadionkassa’s aan de noordzijde vanaf 18.45 uur geopend.    

Artikel delen:

Reageer