Avond4daagse Zwolle

Zwolle – Nog twee weken en dan is het zover, dan gaan er weer duizenden wandelaars op pad om uiteindelijk de felbegeerde Avond4daagse-medaille te behalen. De Avond4daagse, dit jaar van 1-5 juni, blijft op twee locaties voor vier avonden. De vijfde avond lopen wij het defilé met muziekkorpsen uit de hele omgeving rond Zwolle. Ook dit jaar is het mogelijk om het inschrijfformulier te mailen naar de organisatie. Het inschrijfformulier is te downloaden via de website .

avond4daagse_zwolle.jpg 

Er is nog een inschrijdavond op dinsdag 26 mei. Van 19.00 tot 20.30 uur in ‘Het Wandelhonk’ op de Veemarkt 35 in Zwolle. Komt u op 26 mei dan dient het verschuldigde restantbedrag uiterlijk 25 mei op de rekening te staan. Daarna kunt u zich alleen nog inschrijven tijdens de Avond4daagse. Gedurende deze week is er een aangepast tarief.

Het komt wel eens voor dat iemand graag met zijn klas of vriendjes mee wil wandelen, maar slechts 1 avond beschikbaar is. De oplossing is om dan in te schrijven voor 1 avond. Hiervoor krijgt men dan niet de officiële Avond4daagsemedaille, maar een speciaal daarvoor ontworpen ‘Avondtochtmedaille’. Dit kunt u aangeven op het in- schrijfformulier. Ook als iemand zijn/haar kind mee wil nemen, maar deze te jong vindt voor de hele Avond4daagse, dan kan men 1 dag wandelen voor een ‘Avondtochtmedaille’. Zo kan er ‘geproefd’ worden aan het grote wandelfeest.

avond4daagse_programma.jpg 

Artikel delen:

Reageer