Trijntje Oosterhuis naar Hedon Zwolle

Zwolle – Terwijl op dit moment alle ogen op haar gericht zijn vanwege het Eurovisie Songfestival in Wenen, maakt Hedon bekend dat Trijntje Oosterhuis vrijdag 20 november naar Zwolle komt voor een optreden in het Zwolse poppodium. De voorverkoop voor dit concert is per direct gestart.

 

trijntje_oosterhuis.jpg 

 

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met grote namen als Al Jarreau, Lionel Richie en Burt Bacharach. In 2015 vertegenwoordigt Trijntje Oosterhuis Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Walk Along’. Het lied werd geschreven door Anouk, met wie Trijntje eerder samenwerkte voor haar album ‘Wrecks We Adore’ dat in 2013 verscheen. Deze plaat bereikte de gouden status en leverde Oosterhuis een Edison op, haar derde inmiddels. Afgelopen week verscheen haar nieuwste album dat eveneens ‘Walk Along’ heet. Tijdens het optreden op 20 november in Hedon kan je de prachtige nummers hiervan live horen terwijl klassiekers uit haar rijkelijke verleden ongetwijfeld ook voorbij komen.

De voorverkoop voor het optreden in Hedon is per direct gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Eerdere optredens van Trijntje Oosterhuis in Hedon waren snel uitverkocht, als je hier naar toe wilt raden we aan om zo snel mogelijk je kaartjes te bestellen.

TRIJNTJE OOSTERHUIS

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 20 november
Open                          : 19:30 uur 

Aanvang                     : 20:15 uur

Entree                         : € 26,50

Kaarten voor dit optreden zijn per direct verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Met een “beetje vollig” is niets mis, maar dit?? Trijntje heeft een prima stem, maar mag van mij lekker massief achter de coulissen blijven staan. Zo jammer dit, er zijn genoeg voorbeelden van vrouwen van half 40 die wel goed voor zichzelf zorgen.


  ⚠️ Meld

 2. @Erikd,

  En er zijn nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer voorbeelden van mannen die eruit zien alsof ze hoogzwanger zijn. Stukje projectie, Erik?


  ⚠️ Meld

 3. Dikke mannen op een podium zien er ook niet uit, helemaal waar. Dus dat leidt negatief af van de muzikale prestaties, net zoals dat bij Tonnetje Oosterhuis het geval is. Tenzij ze heel erg goed of grappig zijn. Maar even over Trijntje:wees even eerlijk,zo’n obesitas-look doet toch gewoon pijn aan je ogen?  ⚠️ Meld

 4. ik ga er maar van uit dat Erikvd hier de trol uithangt. Zo niet, dan is het jammer voor hem dattie niet geleefd heeft voor en tijdens WOII; hattie zich aan kunnen sluiten bij die schoften die mensen op basis van uiterlijke kenmerken aangaven en opbrachten.


  ⚠️ Meld

 5. Belachelijk, zelfs WO2 wordt er bij gehaald! Terwijl Erikvd alleen maar aangeeft dat hij Trijntje vet vindt. Tijdens WO2 mocht je ook niet zeggen wat je vond, drama>:(!
  Trouwens, ik zag het net voorbij komen op het journaal en schrik me dan ook rot van wat ik daar zie staan, bah! Jammer dat het qua vlees zo enorm uit de hand gelopen is bij Trijntje, want vroeger was het best een mooie vrouw.


  ⚠️ Meld

 6. Voor iedereen die moeite heeft met kritiek op dikkertjes: Trijntje zag er geweldig afgetraind en verzorgd uit, echt iets om trots op te zijn. Zo goed?


  ⚠️ Meld

 7. beetje kromme reactie, ed! Lees maar wat Erikvd hier allemaal oplepelt over Trijntje; dat gaat veel verder dan haar vet vinden. Du moment dat iemand een BN-r is, mag heel Nederland tegenwoordig (’t liefst anoniem) bepalen wat zo’n persoon wel of niet mag doen. En door een grote groep volgers wordt dat dan maar normaal gevonden, en tevens worden dan de uiterlijke kenmerken van de juiste BN-r, en dus van de volgers bepaald. Waarbij een groot aantal zielige volgers al buiten de boot valt, en angstwekkend gaat proberen om er dan toch maar “normaal” uit te zien (o.a. anorexia).


  ⚠️ Meld

 8. @drama van de andere kant, zodra je tegenwoordig iets over gewicht zegt, vind de rest al gauw dat je anorexia promoot, ook al heb je gewichtelijk gewoon gelijk.


  ⚠️ Meld

 9. @Drama: enige vorm van zelfreflectie lijkt jou vreemd te zijn. Hoe verzin je het om WO2 erbij te halen? Maar als je dat dan toch een passend thema vindt: Trijntje ziet er niet direct uit als iemand die onder de hongerwinter heeft geleden8)


  ⚠️ Meld

 10. Ik weet niet of je bij zoiets gelijk kunt hebben. Dan moet je weten wat de norm is. En waar moet die norm dan op gebaseerd zijn? Wat de meerderheid vindt? De laatste opvatting van het voedingscentrum?


  ⚠️ Meld

 11. @bernard zeker niet wat de meerderheid vindt. Want dan wordt Nederland dikker en dikker, en de maten groeien mee en kan iedereen doen alsof er geen gezondheidsprobleem is. Ik denk dat er een prima overeenkomst kan komen onder gezondheidsspecialisten over wat een gezond gewicht/vetpercentage is.


  ⚠️ Meld

 12. Laat Hedon in ’t vervolg dan maar de uiterlijke kenmerken van de artiesten vermelden, voordat figuren als ed en Erikvd bij aanvang van het optreden hun entreegeld gaan terugeisen8) omdat ze de bewuste artiest te vet vinden….8)


  ⚠️ Meld

 13. Mja, dat zei ik ook tegen mijn vrouw, en dat ik dus nu maar weer moet aankomen (net 8kg afgevallen :D). Maar daar was ze het dus toch niet zo mee eens.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.