‘De Nacht van de Wansmaak’ nu in Fraterhuis

Zwolle – Café Zinnema presenteert een onwaarschijnlijke afdaling in de diepste krochten van de wereldcinema, met een nieuw programma en ‘greatest hits’.

Met gevaar voor hun geestelijke gezondheid dalen Jan ‘Mr. Horror’ Doense en Jan ‘Max Rockatansky’ Verheyen weer af tot in de diepste uithoeken van de lugubere cinema teneinde, kniediep wadend door de stinkende blubber, vele parels van de wansmaak op te dreggen! ‘De Nacht van de Wansmaak Has Risen From the Grave’ biedt hen als vanouds tenenkrommend vermaak met de enthousiaste incompetentie van Z-filmers. Laat u meeslepen in een parallelle dimensie, met onder andere het naar seks hunkerende moerasmonster ‘Zaat’, de hersenetende alien uit ‘The Brainiac’, de schaamhaar verzwelgende Neanderthaler uit ‘The Beast in the Heat’ en nog veel meer de zintuigen teisterend materiaal. Een maag van spanbeton is geen overbodige luxe! ‘De Nacht van de Wansmaak’ wordt gepresenteerd door Jan Verheyen en Jan Doense; lengte 200 minuten; niet geschikt voor gevoelige kijkers; toegang vanaf 16 jaar; prijs €17,50; Vriend van het Fraterhuis €12,50 ACTIE: Kom helemaal in het zwart gekleed.

Vertoning
‘De Nacht van de Wansmaak’ is op 30 mei 2015 om 22.30 uur in het Fraterhuis. Bezoekers kunnen op de website ook e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Beeldbepalend
Met ruim 70.000 bezoekers per jaar, twee (4K-)filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde omtrek van regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Een recente ontwikkeling is de Fraterhuis Academie, het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met lezingen en cursussen over film.

Artikel delen:

Reageer