Kaartverkoop play-offs Vitesse – PEC Zwolle

Zwolle – Komende zondag om 12.30 uur vindt de return plaats tussen PEC Zwolle en Vitesse in de strijd om de volgende ronde play-offs Europa League. Hieronder tref je alle kaartverkoopinformatie rondom dit duel aan.

Deze wedstrijd kan uitsluitend bezocht worden middels een verplichte bus- en autocombi-regeling. Gebruik maken van het openbaar vervoer is niet toegestaan. De kassa van het gastenvak in Arnhem is zondag gesloten. Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen korting. Leden van de Supportersclub betalen € 22,50, voor niet-leden bedraagt de prijs € 25,-. ABC-kaarthouders van de Supportersvereniging betalen € 20,- voor deze busreis incl. toegangskaart. De exacte vertrektijd wordt nog nader bekendgemaakt. Dit is afhankelijk van het definitieve aantal bussen.

Vitesse – PEC Zwolle 
Zondag 24 mei 2015, 12.30 uur 
Stadion Gelredome, Arnhem

Autocombi-regeling 
De prijs van een autocombikaart inclusief parkeren is €15,- exclusief eventuele Ticketbox-toeslag. Er is een beperkt aantal autocombi-kaarten beschikbaar, minimaal aantal personen per auto is drie. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats tussen 10.40 en 11.00 uur in Zwolle bij de stadionkassa’s aan de noordoostzijde van het IJsseldelta stadion. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten, verplichte route en parkeerkaart direct nabij het bezoekersvak. 

Bijzonderheden 
– Aanschaf van een bus- of autocombikaart kan alleen met de eigen seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart getoond te worden. Personen die geen clubcard  hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 
– Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
– Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 
– Alcoholgebruik op het stadionterrein Gelredome is verboden en in het stadion geldt een algeheel rookverbod. 
– Catering is beschikbaar in de omloop van het Gelredome, op de tribune zelf zijn eet- en drinkwaren niet toegestaan. 
– Na afloop van de wedstrijd is een minimale ophoudprocedure van vijftien minuten van kracht op het bezoekersvak. 
– Gebruik maken van openbaar vervoer is niet toegestaan.

Data/tijden voorverkoop busreis- en autocombikaarten 
Busreis: woensdag 20 mei en vrijdag 22 mei van 19.00 – 21.00 uur in het Supporterscafé. 
Autocombi: woensdag 20 mei t/m vrijdag 22 mei via Ticketbox (let op extra toeslag) en woensdag 20 mei en vrijdag 22 me van 19.00 – 21.00 uur in het Supporterscafé.

Artikel delen: