Landstede ondersteunt vrijwilligers

Landstede organiseert, in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Zwolle, een aantal cursussen voor (startende) vrijwilligers die in Zwolle wonen. Eén van die cursussen is ‘Financiële vaardigheden voor (aanstaande) penningmeesters. Je leert hier de basisvaardigheden boekhouden en omgaan met inkomende en uitgaande gelden.  

De cursus wordt gegeven bij Landstede aan de Fuchsiastraat 1 in Zwolle, in vijf lessen vanaf maandag 29 oktober 2007, van 13.30 tot 16.00 uur. Voorwaarde om deel te nemen is, dat je inwoner van de gemeente Zwolle bent en dat je gestart bent met vrijwilligerswerk of daar binnenkort mee gaat starten.

Aanmelden kan bij de Vrijwilligerscentrale Zwolle, tel. (038) 42 25 200 of via e-mail: mfrijling@vrijwilligerswerkzwolle.nl. Tijdens de herfstvakantie kun je je aanmelden bij de Landstede Infoshop, tel. 0800 -0245 666 of per e-mail info@landstede.nl of eoltvoort@landstede.nl. Wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt krijgen mensen met weinig ervaring voorrang. Voor geïnteresseerden die niet op het desbetreffende dagdeel kunnen deelnemen is het toch zinvol om te reageren en het gewenste dagdeel door te geven. Mogelijk kan de organisatie hier in de toekomst een oplossing voor vinden.

Artikel delen:

Reageer